Ένας νέος χώρος στην πόλη, το Volver Flamenco Studio, έχει ανοίξει τις πόρτες του και περιμένει όσες και όσους από εσάς επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το flamenco ή να εμβαθύνουν σε αυτή τη μοναδική τέχνη. Στον κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο του Volver, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα χορού (τεχνική/χορογραφία) και ρυθμολογίας για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Σας περιμένουμε!

Στη μνήμη των 8 ναυτικών που πήραν μέρος στον πρώτο περίπλου της Γης μαζί με τον διάσημο θαλασσοπόρο, η πρεσβεία της Ισπανίας ανέγειρε μνημείο στη Ρόδο.

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 1519 πέντε πλοία αναχωρούσαν από το ισπανικό λιμάνι του Σανλουκάρ ντε Μπαραμέδα για το πιο σαγηνευτικό ταξίδι στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου. Ο πορτογάλος θαλασσοπόρος Φερδινάνδος Μαγγελάνος ξεκινούσε, για λογαριασμό της Ισπανίας, μια φιλόδοξη αποστολή με σκοπό την ανακάλυψη ενός σύντομου δρόμου προς τα Νησιά των Μπαχαρικών, μαζί με 240 ριψοκίνδυνους ναυτικούς: ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ανάμεσά τους, σε εκείνη τη θρυλική περιπέτεια που θα μετατρεπόταν τελικά στον πρώτο περίπλου της Γης, υπήρχαν και οκτώ Ελληνες.

Με περισσότερους ακροατές στο Μεξικό και την Αργεντινή απ’ ότι στην Ελλάδα και σχεδόν 30 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube, οι Cubaneros έρχονται από την Αχαΐα για να ταράξουν τα παγκόσμια δισκογραφικά νερά με τον δικό τους τρόπο ή όπως το λένε οι ίδιοι «A Mi Manera»!

Μαθήματα χορού φλαμένκο για παιδιά.

Τμήματα από 4 ετών.

Εγγραφές από 1/9

«Ένα βιβλίο που δε θα ξεχάσει ποτέ η Αμερική μας», Χ.Λ. Μπόρχες

Το μυθιστόρημα της Χιλιανής Μαρία Λουίσα Μπομπάλ «Οι αναμνήσεις μιας νεκρής» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Απόπειρα σε μετάφραση Άννας Βερροιοπούλου.