Οι ταινίες έναρξης και λήξης, οι καλεσμένοι του Φεστιβάλ κι ένα masterclass σεναρίου

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA επιστρέφει για 7η χρονιά, μεταξύ 25-31 Μαΐου, για να σημάνει για μια ακόμη φορά την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής σαιζόν, και να αναδείξει τον κινηματογραφικό πλούτο των ισπανόφωνων χωρών.

Εδώ βλέπετε το πρόγραμμα του διεθνούς συνεδρίου του ΠΠΣ ΙΣΠ του ΕΑΠ και του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης,  ”Προσφυγιά και Εξορία“, που θα λάβει χώρα 24-26 Απριλίου 2023 στην έδρα του ΕΑΠ σην Αθήνα (Γραβιάς 4-6). 

Νέα εκπομπή ! Κάθε Πέμπτη 21:00 με 22:00 με την Marta Silvia Dios Sanz.

Η πολιτιστική εκπομπή Libro Libre στο διαδικτυακό Betοn 7 Art Radio ξεκινά μ' ένα αφιέρωμα στον Αργεντίνο συγγραφέα Χούλιο Κορτάσαρ.

2-10 Ιουνίου 2022

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA επιστρέφει για 6η χρονιά, μεταξύ 2-10 Ιουνίου, για να σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής κινηματογραφικής σαιζόν με άρωμα ισπανόφωνου σινεμά.

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA επιστρέφει με την 5η διοργάνωση του στις 24-30 Ιουνίου 2021 στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax Europa Cinemas (Λ. Κηφισίας 29, Μετρό Αμπελόκηποι)