Δια ζώσης μαθήματα Ισπανικών στο Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Nebrija

Η βασική αρχή του Κέντρου Ισπανικών σπουδών ‘’Maria Barbero’’ είναι η μάθηση να είναι βιωματική, δημιουργική και ουσιαστική. Φέτος, το εκπαιδευτικό μας ταξίδι θα συνεχιστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες μέσω ενός προγράμματος βιωματικής μάθησης και αθλητικής δράσης στη Βαλένθια. Το πρόγραμμα είναι δυναμικό, ανοιχτό σε όλους και χαρακτηρίζεται από μεγάλο εύρος επιλογών. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί έχουν μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου τα μαθήματα να είναι ευέλικτα και ευχάριστα, αλλά και να αναδεικνύουν τα χαρίσματα κάθε παιδιού. Οι ημέρες των καλοκαιρινών προγραμμάτων είναι γεμάτες με δραστηριότητες που βοηθούν τους κατασκηνωτές να μάθουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, μέσα από βιωματικές εμπειρίες, πρακτικές δραστηριότητες και συνεργασία με τους συνομηλίκους χρησιμοποιώντας την ισπανική γλώσσα σε όλες τις εκφάνσεις της. Η γλώσσα επικοινωνίας είναι αποκλειστικά η Ισπανική και οι γλωσσικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται από ισπανόφωνους εκπαιδευτές με κατάρτιση και εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης.

El curso de rutas inéditas por la geografía española del Instituto Cervantes de Atenas y el Ayuntamiento de Quintana de Valdivielso, os invitan a participar en los Primeros Encuentros Internacionales que tendrán lugar en Quintana de Valdivielso (Burgos) del 7 al 16 del próximo mes de septiembre.

Personas de diferentes nacionalidades conviviremos durante 10 jornadas en este precioso enclave del valle de Valdivielso, situado al sur de la bellísima comarca de las Merindades de Burgos.

Το κέντρο ισπανικής, πορτογαλικής και καταλανικής γλώσσας Abanico οργανώνει ταξίδι στα Κανάρια νησιά από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου.

Πολιτιστική και εκπαιδευτική εκδρομή 20 ημερών
(26 Ιουλίου - 14 Αυγούστου)

Μια πιο αυθεντική προσέγγιση του πολιτισμού και της καθημερινότητας του σύγχρονου Μεξικού!!!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ