Οδηγίες για καθηγητές

Για νέα καταχώρηση (αφού έχετε πρώτα εγγραφεί και συνδεθεί) επιλέξτε "Νέα καταχώρηση" από τη σελίδα του καταλόγου ή εδώ: Νέα καταχώρηση. H καταχώρηση ελέγχεται ως προς την εγκυρότητα των δεδομένων, αλλά και για τυχόν λάθη και μετά εγκρίνεται και δημοσιεύεται.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε αναλυτικά:

 1. Εγγραφή στο site (θα λάβετε mail για επιβεβαίωση του email σας και μετά θα πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που θα λάβετε για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή)
 2. Σύνδεση στο www.ispania.gr με τα στοιχεία που βάλατε στο (1)
 3. Επιλέξτε "Kατάλογος" από το αριστερό μενού
 4. Επιλέξτε "Νέα καταχώρηση"
 5. Εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Υποχρεωτικά είναι μόνο τα πεδία με το *.
 6. Επιλέξτε τουλάχιστον την κατηγορία "Καθηγητές Ισπανικών" από το δέντρο των κατηγοριών στο τέλος και κάντε κλικ στο κουμπί ">>>" για να καταχωρηθείτε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 2 κατηγορίες, πχ μπορείτε να μπείτε και στους "Μεταφραστές"
 7. Αν το (6) γίνει σωστά, θα πρέπει να φαίνεται η παρακάτω εικόνα:
 8. Τέλος, κάντε κλικ στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" για να υποβάλετε την καταχώρηση προς έγκριση
 9. Η καταχώρηση θα ελεγχθεί και θα δημοσιευτεί το πολύ σε 1 μέρα.

Μόλις δημοσιευτεί η καταχώρησή σας, θα πρέπει να δείτε κάτω από το όνομά σας, ένα σύνδεσμο "Επικοινωνία". Αν δεν τον δείτε, το πιο πιθανό είναι ότι δεν επιλέξατε σωστή κατηγορία κατά τη διάρκεια της καταχώρησης. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, θα μπορεί κάποιο μέλος να επικοινωνήσει μαζί σας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι από τη στιγμή που η καταχώρησή σας έχει εγκριθεί, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την αλλάξετε κατά βούληση. Αυτό γίνεται πηγαίνοντας στην καταχώρησή σας από τον κατάλογο και πατώντας το κουμπί "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ".

Αυτόματη ενημέρωση καθηγητών από αγγελίες ζήτησης καθηγητών

Εκτός από την καταχώρησή σας στον κατάλογο, μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε και για οποιαδήποτε αγγελία ζήτησης καθηγητών από υποψήφιους μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτό γίνεται αν γραφτείτε συνδρομητής στην κατηγορία Ζήτηση καθηγητών ισπανικών του φόρουμ. Με αυτό τον τρόπο, θα ενημερώνεστε αυτόματα με mail για κάθε νέα αγγελία ζήτησης που θα γίνεται στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οπότε, αν κάποιος υποψήφιος δημιουργήσει ένα νέο θέμα/αγγελία στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα ειδοποιηθείτε αυτόματα και μετά θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με προσωπικό μήνυμα (ή με άλλα προσωπικά στοιχεία αν τα έχει διαθέσιμα ο χρήστης) κάνοντας κλικ στο συγκεκριμένο εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω:

Η αρχική επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα ή με άλλη προσωπική επικοινωνία (τηλέφωνο, email κλπ). Στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν επιτρέπεται να απαντάτε δημόσια (μέσω του φόρουμ) στις αγγελίες για να μην δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός.

Για να λαμβάνετε λοιπόν ενημερώσεις, θα πρέπει να γραφτείτε συνδρομητής πατώντας το αντίστοιχο κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (πρέπει να είστε συνδεδεμένοι):

Επίσης, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί κάποιος να ακυρώσει τη συνδρομή στις αγγελίες ζήτησης κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί.

Οδηγίες για μαθητές

Αν είστε υποψήφιος μαθητής και θέλετε να βρείτε καθηγητές για ιδιαίτερα στα ισπανικά υπάρχουν 2 τρόποι:

 1. Να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο και να επικοινωνήσετε με τους καθηγητές που θα επιλέξετε. Αυτό γίνεται, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Επικοινωνία" που βρίσκεται κάτω από το όνομα του καθηγητή (ή κάτω από τη φωτογραφία του).
 2. Να γράψετε μια αγγελία ζήτησης καθηγητή στην ειδική κατηγορία του φόρουμ: Ζήτηση καθηγητών ισπανικών. Όπως περιγράφεται παραπάνω, ανοίγοντας ένα "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" σε αυτή την κατηγορία, θα ειδοποιηθούν αυτόματα όσοι καθηγητές έχουν γραφτεί συνδρομητές στην κατηγορία αυτή. Έτσι, θα δουν το μήνυμά σας και θα μπορούν με τη σειρά τους να επικοινωνήσουν μαζί σας αν το επιθυμούν. Για δικιά σας προστασία, σας παρακαλούμε να ΜΗΝ γράφετε το email σας στο φόρουμ. Αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας, μπορεί να το κάνει με προσωπικό μήνυμα.

Για σχόλια, διευκρινήσεις και προτάσεις κάντε κλικ στη συζήτηση του άρθρου.