Το ispania.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.

Οι κυριότεροι κανόνες λειτουργίας συνοψίζονται στα εξής:

Οδηγίες για καθηγητές

Για νέα καταχώρηση (αφού έχετε πρώτα εγγραφεί και συνδεθεί) επιλέξτε "Νέα καταχώρηση" από τη σελίδα του καταλόγου ή εδώ: Νέα καταχώρηση. H καταχώρηση ελέγχεται ως προς την εγκυρότητα των δεδομένων, αλλά και για τυχόν λάθη και μετά εγκρίνεται και δημοσιεύεται.

Οι παρακάτω κανόνες αφορούν περισσότερο τις αγγελίες-καταχωρήσεις των καθηγητών ισπανικών στον κατάλογό μας.

Ταξινόμηση

Οι καταχωρήσεις στον κατάλογο καθηγητών ταξινομούνται βάση της συνεισφοράς των μελών στο site. Η συνεισφορά θα υπολογίζεται αντικειμενικά, βάση της αρθρογραφίας των μελών. Δηλαδή, όσο περισσότερα άρθρα έχει υποβάλει κάποιος στο site τόσο πιο ψηλά θα ανεβαίνει στον κατάλογο. Οι υπόλοιπες καταχωρήσεις, από μέλη που δεν έχουν καθόλου συνεισφορά, θα εμφανίζονται με ταξινόμηση ημερομηνίας, ανάλογα με την παλαιότητα της καταχώρησης, δηλαδή οι πιο παλιές καταχωρήσεις θα εμφανίζονται πρώτες.

Οδηγίες χρήσης του φόρουμ με αναλυτικές διαδικασίες για τις πιο σημαντικές λειτουργίες του. Μπορείτε να δοκιμάζετε τις διάφορες λειτουργίες στο φόρουμ στην ειδική κατηγορία που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Όροι ορθής χρήσης του καταλόγου του ispania.gr

  • Απαγορεύεται η καταχώρηση σε γενικές κατηγορίες
  • Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τίτλων που έχουν σκοπό την αλλαγή σειράς στην αλφαβητική ταξινόμηση του καταλόγου.
  • Η κάθε καταχώρηση στον κατάλογο μπορεί να ανήκει σε δύο (2) διαφορετικές κατηγορίες. Απαγορεύονται όμως οι διπλές καταχωρήσεις στον κατάλογο.

Κατηγορίες αποδεκτών άρθρων

Τα άρθρα θα πρέπει να είναι σχετικά με τις ισπανόφωνες χώρες. H θεματολογία είναι πολύ ανοικτή και μπορεί να αφορά ειδήσεις και ρεπορτάζ, πολιτισμό, ισπανική γλώσσα και εκπαιδευτικά θέματα, εκδηλώσεις, γαστρονομία, τουριστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις.

Επίσης δεχόμαστε και άρθρα που προωθούν την ελληνο-ισπανική φιλία, αλλά και τις σχέσεις του ελληνικού και του ισπανόφωνου πολιτισμού γενικότερα. Τα άρθρα μπορεί να είναι γραμμένα στα ελληνικά ή/και στα ισπανικά. Προτιμούμε όμως άρθρα στα ελληνικά καθώς απευθυνόμαστε κυρίως σε ελληνόφωνο κοινό.