Ο ΠΑΣΠΙΦ σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #20359 από maria1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #20360 από Mikel Lejarza Eguía
Aγαπητέ Χριστόφορε ως Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π.Ι.Φ και αγαπητά μέλη του ΠΑ.Σ.Π.Ι.Φ,

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Νομίζω ότι είναι χρήσιμο να επαναληφθεί η ψηφοφορία σ'αυτή την εκλογοαπολογιστική συνέλευση, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη απαρτία. Δεν πρέπει να χαθεί και άλλος χρόνος.

Το ζήτημα είναι το νέο Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Ι.Γ να περιλαμβάνει ισότιμα και συναδέλφους καθηγητές Ισπανικής από το Ε.Α.Π και το Ιόνιο.

Ο ρόλος του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ είναι συμβουλευτικός, παρόλο που θεωρώ πρόοδο ότι οι Σύλλογοι Καθηγητών Ιταλικής και Ισπανικής συμμεετέχουν ως ισότιμοι συνομιλητές μαζί με τους Συλλόγους Καθηγητών Γαλλικής και Γερμανικής στα συνέδρια του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ για τη δημόσια ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα απόκτησης κωδικού για να εγγραφώ στη νέα ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π.Ι.Φ, όπως φαντάζομαι θα το επιθυμούν και άλλοι συνάδελφοι καθηγητές Ισπανικής του Ε.Α.Π και του Ιονίου.

Δεν γνωρίζω ποια είναι η στάση της Προέδρου του τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α, καθώς και του νέου Μορφωτικού Ακόλουθου της Ισπανικής Πρεσβείας σχετικά με την ένταξη της Ισπανικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την προώθηση της Ισπανικής γλώσσας στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα