Ευρετήριο Άρθρου

Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα και το El Estudio AMMEBA παρουσιάζουν μια νέα έκθεση με τα έργα τεσσάρων νέων καλλιτεχνών που έζησαν τον τελευταίο χρόνο στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να καταδειχθεί η επιρροή της καλλιτεχνικής δομής αυτής της πόλης στην εξέλιξη της δουλειάς των καλλιτεχνών. Για την έκθεση έχουν επιλεγεί χαρακτικά και μεταξοτυπίες, φόρμες που επιτρέπουν μοναδικά την παρατήρηση του διαφορετικού στον λόγο και στις αισθητικές προτιμήσεις τους.

Ignacio López Abadín
10/15/1988 Μαδρίτη.
Σπούδασε Εικονογράφηση στο School of Art 10, στη Μαδρίτη. Συνεχίζει τις σπουδές του στη σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης, μετά από ένα έτος Erasmus στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς και εκθέσεις τα τελευταία χρόνια. Στην Αθήνα συμμετείχε στους διαγωνισμόυς Nescafé του "Τεχνόπολις" και της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

María Dolores Gallego Martínez
10/31/1988 Torreperogil, Χαέν.
Έχει Bachelor of Fine Arts της Σχολής Καλών Τεχνών Alonso Canο της Γρανάδας.
Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει την υποτροφία Erasmus στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις φωτογραφίας και γραφιστικής στη Γρανάδα και την Úbeda. Στην Αθήνα έχει συμμετάσχει στην έκθεση "A Photocopied Exhibition A3" στη Σχολή Καλών Τεχνών.

María García Martínez
Γεννήθηκε στη Μελίγια.
Σπούδασε στο School of Art της Μελίγια μεταξύ 2001 και 2003. Μετακόμισε στη Σεβίλλη, όπου άρχισε τις πανεπιστημιακές σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Καλών Τεχνών της Αθήνας με υποτροφία Erasmus. Ειδικεύεται στην γραφιστική και την εκτύπωση.

José Karacuel
01/26/1986 Carcabuey, Κόρδοβα.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδα, όπου και κατοικεί. Έχει εργαστεί στο σχεδιασμό διαφήμισης στη Γρανάδα, καθώς και τη διακόσμηση εκδηλώσεων και window dressing, και έχει επίσης στο ενεργητικό του διάφορες ατομικές εκθέσεις.
Μετά από μια υποτροφία πέρυσι στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται στην Αθήνα με υποτροφία Erasmus.
www.karacuel.blogspot.com / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

El Estudio AMMEBA
Ζαχαρίτσα 21, Φιλοπάππου
Tηλ.: 2110153449
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγκαίνια: 29 Ιουνίου, ώρα 20:00

Ως τις 16 Σεπτεμβρίου 2010