Ευρετήριο Άρθρου

Ο εκδοτικός οίκος varia lecto σε συνεργασία με τον ισπανικό εκδοτικό οίκο Edelsa Grupo didascalia σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα

«Παρουσίαση της νέας μεθόδου: PASAPORTE COMPILADO (A1+A2) »

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, πλ. Ιπποδρομίου).

Εισηγήτρια sra Olga Morales , asesora pedagógica del editorial EDELSA.

Σε αυτό το σεμινάριο θα αναπτυχθούν τα κριτήρια επιλογής δραστηριοτήτων που επιτρέπουν στο μαθητή να φτάσει στο επίπεδο Α2 σε ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος. Θα αναλύσουμε πώς μπορεί κανείς να αναδιοργανώσει περιεχόμενα που έχουν ως προτεραιότητα την συνεκτικότητα και την ευφράδεια, χωρίς να μείνει κατά μέρος καμία από τις απαιτούμενες ικανότητες σε μια σειρά μαθημάτων αυτού του επιπέδου.

Φυσικά, σ’ έναν κόσμο κυριευμένο από την τεχνολογία, δε μπορούμε να ξεχάσουμε την ενσωμάτωση των TIC («Πλάνο Τεχνολογιών για μία εκπαίδευση με Ποιότητα») στην αίθουσα. Πιο ειδικά, η συνεισφορά αυτών των μέσων-εργαλείων στην ¨ενδυνάμωση¨ της τάξης , το έναυσμα που δίνεται και η εξέλιξη αυτών των προφίλ του μαθητή που προτείνει η MCΕR: καλή χρήση κοινωνικών συναλλαγών, αυτόνομη εκμάθηση και διαπολιτισμικός ομιλητής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν στους συμμετέχοντες δωρεάν δείγματα του νέου βιβλίου PASAPORTE COMPILADO (A1+A2).

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3234380, 210 3234380.

Με εκτίμηση

H ομάδα της varia lecto