Ο Γιώργης Χριστοδούλου πιστεύει ακόμα στις καντάδες

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ισπανία για την ηχογράφηση του επόμενου δίσκου του, ο τραγουδιστής μιλά στο Oneman με μουσικό χαλί μία μποσανόβα της δεκαετίας του '50. Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Έλληνες και Ισπανοί, αγαπήσαμε τον ιδιαίτερο ήχο του Barcelonauta -του τελευταίου του δίσκου. 

Μία ματιά στο CV του...

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για τον Γιώργη πέρα από τα 17 χρόνια «προϋπηρεσίας» στον καλλιτεχνικό χώρο είναι ότι αποπνέει μία ηρεμία. Ακριβώς όπως η φωνή του. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρια της Αιγύπτου και μεγάλωσε ακούγοντας Αρλέτα. Βρίσκεται στην Ελλάδα Η φράση που χρησιμοποιεί συχνά είναι η λαϊκή ρήση: «Όποιος ντρέπεται, πολλά καλά στερεύεται».

Από τη μέχρι τώρα πορεία του, μόνο ντροπαλό δεν θα το λέγαμε.

Η συζήτησή μου μαζί του (πριν λάβει τιμές συνέντευξης -με μαγνητοφωνάκια ανοιχτά, σοβαρό τόνο στη φωνή, κτλ), μου δημιούργησε δύο μικρές διαπιστώσεις: Μία προσωπική, ότι αυτό το ταξίδι στη Βαρκελώνη, πρέπει επιτέλους να το κάνω. Και μία πιο γενική, ότι αυτά τα lives-επιστροφής στις δεκαετίες της μποσανόβα και του τσα τσα, δεν πρέπει να τα χάσω(ουμε).

Σε περίπτωση που συμφωνείς, σε ενημερώνω ότι μπορείς να λικνιστείς στους ρυθμούς του Γιώργη Χριστοδούλου και των special guests του στο πλαίσιο του μουσικού του project «Καντάδα» όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου στις 22:00 στο White Rabbit (Σολωμού 12, Εξάρχεια).