Ο Charly Ramos, καταγώμενος απο την Ισπανία κατάγεται απο μια οικογένεια τσιγγάνων, πολύ διαφορετική απο αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Οι τσιγγάνοι της Ισπανίας πλέον έχουν θέση στην κοινωνία και κανείς δεν τους αντιμετωπίζει με κατωτερότητα.

Η οικογένεια του Charly περιβαλλόταν πάντα απο μουσική και τραγούδι. Έτσι ο Charly απο μικρός έπαιζε μουσική και του άρεσε να βρίσκει καινούριες μελωδίες και αυτό ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Όσον αφορά την μουσική του καριέρα, αρχικά ήταν μέλος της μουσικής θεατροπαράστασης "Adonays Flamenco Company" όπου συνδεόταν η μουσική με τον χορό.

Adonays Flamenco Company



Η Noelia Vicente, καταγώμενη απο την Ισπανία κατάγεται απο μια οικογένεια τσιγγάνων, όπως και ο Charly.

Οι γονείς της ήταν μουσικοί/ τραγουδιστές/χορευτές και πάντα την έπαιρναν μαζί τους στα θέατρα.
Αρχικά η Noelia ακολούθησε μια solo καριέρα χορεύτριας Flamenco, καθώς δίδασκε και αυτόν τον χορό για πολλά χρόνια.

Οι δρόμοι του Charly και της Noelia συναντήθηκαν το 2002 όταν ζήτησαν στον Charly μια χορεύτρια "που να τα σπάει" για να πραγματοποιήσουν μια παράσταση με τους Adonays Flamenco Company στην Μαλαισία. Απο τότε δεν χώρισαν ποτέ, καθώς δεν είναι μόνο συνεργάτες αλλά και ζευγάρι. Είναι μαζί 11 χρόνια και κανείς για κανέναν λόγο δεν τους χώρισε ποτέ.

Μετά τους Adonays Flamenco Company, στην καριέρα τους ακολούθησαν οι Gitanos και είναι και μέχρι σήμερα εδώ. Πλέον ζουν στην Αργεντινή, έβγαλαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο "A mis amigos... Ole!" με τραγούδια επιτυχίες όπως το "Ole!" που ήταν η μουσική κουρτίνα μεγάλου μουσικού show της Αργεντινής. Επίσης, το "Quimica y magia" δηλαδή "Χημεία και μαγεία" και το "Sin ti" δηλαδή "Χωρίς εσένα" που έπαιζε στους τίτλους αρχής μιας ισπανικής σειράς!

Πλέον οι Gitanos, Charly & Noelia, τελειώνουν την προετοιμασία του 2ου δίσκου τους που θα έχει πολλές εκπλήξεις καθώς οι Gitanos ανήκουν πλέον και στο δυναμικό της Unicef Argentina όπου βρίσκονται στις προετοιμασίες ενός video clip με κάποιον μεγάλο celebrity που ακούμε δεν ξέρουμε το όνομα του!

Εδώ βλέπουμε το video clip του τραγουδιού Quimica y Magia


και εδώ η ελληνική μετάφραση

Καθώς και το video clip του Ole

και η ελληνική μετάφραση


Twitter accounts:
Charly: https://twitter.com/GitanosCharly
Noelia: https://twitter.com/NoeliaGitanos

Twitter account του ελληνικού επίσημου FC αναγνωρισμένο απο τους ίδιους, Charly & Noelia:
Gitanos__Grecia: https://twitter.com/Gitanos__Grecia

Και σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/GitanosOficialFanClubGrecia