Στην ενίσχυση της παρουσίας του στις αγορές του εξωτερικού προχώρησε ο ελληνικός όμιλος Virtual Trip ο οποίος εξειδικεύεται στον τομέα του e-learning και άλλων υπηρεσιών και λύσεων μέσω της λειτουργίας της θυγατρικής του VTrip Spain.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου επιτυχημένη κρίθηκε η συμμετοχή της Επίγνωσης ΕΠΕ, μέλος του ομίλου, στο Chief Learning Officer Summit Fall 2008, στις ΗΠΑ όπου παρουσιάστηκε η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης eFront.

Ο όμιλος Virtual Trip εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία της θυγατρικής του VTrip Spain, με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας με στόχο την προώθηση των προϊόντων του Ομίλου στις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βόρειας Αφρικής (Τυνησία, Αλγερία και Μαρόκο) και της Λατινικής Αμερικής.

Τα προϊόντα στα οποία θα δοθεί έμφαση είναι τα Solo Gateway, η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης eFront, η πλατφόρμα για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας mVision Mobile Services Platform και το Insurance Manager. Στόχος του ομίλου είναι έως το 2011, ο κύκλος εργασιών της VTrip Spain, να αντιπροσωπεύει το 40% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.

Πηγή: www.naftemporiki.gr