Προτάσεις για βιβλία επιπέδου inicial

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9478 από matinapa
Γειά σας:lol: , είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Είστε μία καταπληκτική κοινότητα γι' αυτό και αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας. Ετοιμάζομαι να δώσω εξετάσεις για το πτυχίο inicial αλλά λόγω εργασίας κάνω πολύ λίγες ώρες μάθημα. Τι βιβλία θα μου προτείνατε για να βελτιώσω τις ικανότητές μου στο ακουστικό μέρος και στην συνέντευξη ? Υπάρχει βιβλίο με λέξεις για θέματα που θα με βοηθήσουν στην έκθεση και στην συνέντευξη (ομάδες λέξεων π.χ. για το περιβάλλον, ελεύθερο χρόνο κ.λπ.)? Υπάρχει βιβλίο με past papers? Πολλές οι ερωτήσεις, το ξέρω και ίσως φαίνονται ανούσιες για το συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά έχω ένα σωρό απορίες στο μυαλό μου:blush: . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9480 από Maraki
Απαντήθηκε από Maraki στο θέμα Προτάσεις για βιβλία επιπέδου inicial
Καλησπερα matinapa και καλωσορισες στην παρεα μας!

Υπαρχουν πολλά βιβλια που ανηκουν στην κατηγορια για την προετοιμασια διπλωματων DELE.
Εγω θα σου προτεινω τα εξης:
1.
www.edelsa.es/cata.php?tipo=catalogo&niv...oleccion=Preparación al Diploma de Español, Nivel Inicial, B1

2. www.edinumen.es/index.php?page=shop.prod...rt&Itemid=26&lang=es

Προκειται για βιβλια που περιεχουν ασκησεις σ'ολες τις δεξιοτητες στις οποιες εξεταζεται ο μαθητης: ακουστικα, προρικα, εκθεση, κτλ.

Επισης, παλαιοτερα θεματα που επεσαν, θα βρεις στην ιστοσελιδα του Θερβαντες:
diplomas.cervantes.es/candidatos/modelo.jsp

Καλη επιτυχια και για ό,τι αλλο χρειαστεις, εδω θα ειμαστε!

El espíritu humano avanza de continuo, pero siempre en espiral.
Goethe
Last edit: 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν by Maraki.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9492 από SUEÑOS CRISTALINOS
Έδωσα για το πτυχίο τον περασμένο Νοέμβριο.Δεν ξέρω αν οφείλω την επιτιχία στην καθηγήτρια σε εμένα στην καθηγήτρια μου ή στο βιβλίο αλλά θα σου πρότεινα ένα βιβλίο που είναι πάρα πολύ καλό και δεν είναι της Edelsa
Το βιβλίο είναι το nuevos encuentos:
www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res...gEiClZT24vbu6P0WX6Jw

Te deseo Buena Suerte con el diploma;)

La esperanza es lo último que se pierde

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9496 από matinapa
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σας:cheer: .Κοιταξα και τους 4 συνδεσμους που μου υποδειξατε και σιγουρα θα 'κατεβασω' τα past papers για να παρω μια ιδεα για τις εξετασεις.Το βιβλιο που χρησιμοποιουμε ειναι το GENTE και για να πω την αληθεια δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Μαλλον πιο σωστα θα πρεπει να πω οτι δεν ειναι προσανατολισμενο προς τις εξετασεις με αποτελεσμα να εχω πελαγοδρομησει και συναμα να εχω απογοητευτει :( .Εχω αγχωθει τοσο με την γραμματικη -επειδη δεν ξερω ποια γραμματικα φαινομενα εξεταζονται περισσοτερο- οσο και με το λεξιλογιο.Οποτε νιωθω καπως ετσι :wall:!!!!!Οταν εδινα για το celi στα ιταλικα ολα τα βιβλια ηταν για τις εξετασεις.Υπηρχε βιβλιο εκθεσης με θεματα που τα χρησιμοποιουσες και για την συνεντευξη.Υ παρχει κατι αναλογο και στα ισπανικα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9601 από SUEÑOS CRISTALINOS
Σε καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις.:( Ξέρω πώς είναι όταν έχεις ανγχωθεί.:unsure: Πόσα pasados papeles έχεις κάνει;;Στα προφορικά πώς τα πάς;;Ότι έχει σχέση με τα γραματικά φαινόμενα είναι απο τα pasados papeles.:) Βέβαια αν είχαν βγεί τα pasados papeles του Νοεμβρίου τότε που είχα δόσει εγώ θα είχες μεγαλύτερη επιτυχία.:) Σου προτείνω όμως να κάνεις πολύ καλή επανάληψη την υποτακτική την συνιθίζουν να την βάζουν στο parte 4 Gramatica-Vocabulario:)
Buena Suerte;)

La esperanza es lo último que se pierde

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9623 από matinapa
reina rafaela σε ευχαριστω πολυ καταρχην για την απαντηση αλλα και για την κατανοηση σου:cheer: .Νιωθω πραγματικα οτι η προετοιμασια που εχω κανει ειναι ελλειπης και οτι ηταν λαθος η αποφαση μου να δηλωσω συμμετοχη στις εξετασεις .Για να καταλαβεις το ευρος της αγνοιας μου θα σου πω οτι δεν εχω κανει καθολου περασμενα θεματα και αγνοω παντελως την υπαρξη της υποτακτικης:S !!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ !!!:woohoo: οπως λεει και η κολλητη μου .Απλα ενθουσιαστηκα τοσο πολυ με την γλωσσα που πιστεψα οτι θα τα καταφερω.MEA CULPA:blush: .Ετσι λοιπον στηριζομαι στις συμβουλες που εχετε να μου δωσετε σχετικα με το πως να οργανωσω το διαβασμα για τον χρονο που απομενει μεχρι τις εξετασεις.:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα