Βιβλία με ακουστικές ασκήσεις

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #21891 από TSITSOPA
Είμαι σε αρχάριο επίπεδο.Μπορείτε να μου προτείνετε βιβλία με ακουστικές ασκήσεις για να κάνω εξάσκηση??Το listening Ισπανικών με δυσκολεύει αρκετα.Μιλάνε πολύ γρήγορα.Αν κάποιος μου έλεγε κάποια tips όσον αφορά τη βελτίωση της ακουστικής θα το εκτιμούσα πολύ!
Muchas gracias!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #21895 από ka-xri
Απαντήθηκε από ka-xri στο θέμα Βιβλία με ακουστικές ασκήσεις
ιντερνετ πάνω από όλα.

www.rtve.es/

radio ισπανόφωνο, εαν βάλεις στην αναζήτηση ράδιο και μια οποιαδήποτε χώρα στην οποία μιλιέται η ισπανική θα κατέβει λίστα, κ διαλέγεις.

Από βιβλία η enclave εχει βιβλία για ακουστικές ασκήσεις. Μπορεί και α΄λλοι εκδοτικοί οίκοι, τώρα αυτό μου έρχεται. Και βέβαια τα βιβλία προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. πχ EDELSA, Edinumen.
Εαν ζεις σε μεγάλο αστικό κέντρο, πχ Αθήνα έχει ισπανικό βιβλιοπωλείο, εαν δε θες να κάνει αναζήτηση ανά εκδοτικό στο ιντερνετ, πας κ τα βλέπεις με την ησυχία σου. Θεωρώ ότι κ στη Θεσ/κη θα βρεις μεγάλο βιβλιοπωλείο με δείγματα βιβλίων.

Καλή τύχη!!
Κα-Χρι
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Juanita La Quejica

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #21943 από TSITSOPA
Απαντήθηκε από TSITSOPA στο θέμα Βιβλία με ακουστικές ασκήσεις
Επίσης για εξάσκηση αρχισα να βλέπω ισπανικές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.Είδα τη σειρά <<El internado>>,καταπληκτική!Μήπως γνωρίζετε κάποιο site όπου μπορώ να κατεβάσω σύγχρονες σειρές τις Ισπανικής τηλεόρασης με υπότιλους???
Αν ο administrator θεωρεί ότι είμαι εκτός θέματος ζητώ συγγνώμη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #21947 από Mariana
Απαντήθηκε από Mariana στο θέμα Βιβλία με ακουστικές ασκήσεις
Σειρά ισπανική ή λατινοαμερικάνικη με υπότιτλους είναι πολύ δύσκολο να βρεις. Παλιά είχε γίνει κάποια προσπάθεια μετάφρασης από διάφορα άτομα και ανέβαζαν στο internet ελληνικούς υπότιτλους αλλά επειδή κάποιος τους έκλεβε σταμάτησαν όλοι πλέον να ανεβάζουν. Κυκλοφορούν κάποιες με αγγλικούς υπότιτλους αν σε ενδιαφέρει αλλά το θεωρώ λίγο μπέρδεμα: ακούω ισπανικά - διαβάζω αγγλικά - προσπαθώ να μεταφράσω στα ελληνικά.

Εγώ έχω κατεβάσει την ισπανική σειρά "Un paso adelante", (είχε παιχτεί σε ελληνική διασκευή στον ANT1 πρόπερσυ με το όνομα "Steps" αλλά ήταν μια βλακεία και μισή σε σχέση με το original) και ήταν πολύ κατανοητή αν και χωρίς υπότιτλους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα