Erasmus στην Granada, Madrid ή Valencia?

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8859 από ee6591
Erasmus στην Granada, Madrid ή Valencia? δημιουργήθηκε από ee6591
Hola mis amigos!! Ειμαι ηλεκτρολογος Μηχανικος στο Πανεπιστημιο Πατρων στο 4ο ετος(Τομεασ Ηλεκτρικης Ενεργειας) και σκεφτομουν να παω του χρονου στο χειμερινο εξαμηνο ERASMUS FOR STUDIES στην ΙΣΠΑΝΙΑ, αλλα δεν ξερω ποια πολη να διαλεξω(VALENCIA,GRANADA ή MADRID).
O Καθηγητης του πανεπιστημιου μου προτεινε την VALENCIA ως την ιδανικη πολη για τον τομεσ ηλεκτρικης ενεργειας.(και το χειμωνα θα εχει καλυτερο καιρο απο τις αλλες πολεισ, και βρισκεται και κοντα σε θαλλασσα). Και απο οτι ξερω θεωρειται μια απο τις ευρωπαικες χωρες με τους περισσοτερους ERASMUS φοιτητες.(6000 φοιτητες)
Η καθηγητρια των ισπανικων μου προτεινε τη GRANADA ,γτ εχει υπερβολικα ωραιο κοσμο, υπερβολικα καλη ζωη φοιτητικη(αλλα κυριως το καλοκαιρι, οχι τοσο το χειμωνα, γτ εχει υπερβολικο κρυο και χιονιζει συνεχως).
Και οι περισσοτεροι γνωστοι μου και φιλοι μου εχουν παει ολοι στη ΜΑΔΡΙΤΗ και την παρουσιαζουν συνεχως ως το ιδανικο μερος για ERASMUS STUDIES.
Eχω μπερδευτει ειλικρινα παρα πολυ!!
Εγω ψαχνω για μια ησυχη περιοχη, χωρις πολυ βαβουρα και αγχος για να χαλαρωσω λιγο απο τουσ εντατικοτατους ρυθμους του πανεπιστημιου πατρων , ενα μερος χωρισ πολυ διαβασμα,χωρις πολυ κρυο, οπου οι τιμες διαβιωσης και οι τιμες ενοικιασης σπιτιου να ειναι σχετικα καλες(αν και απο οτι εψαξα στο www.segundamano.es ολα ειναι muy-muy ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!).. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΤΥ!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?? : )
Υ.Γ.: Quiero urgentemente su ayuda!!
Συνημμένα:
Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8862 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Erasmus στην Granada, Madrid ή Valencia?
Κατ'αρχήν είχες ανοίξεις το θέμα στον "Τουρισμό". Το μετέφερα στην εκπαίδευση, αν και η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα :)
Γιατί από τον τρόπο που γράφεις, μάλλον περισσότερο για τουρισμό πας, έτσι δεν είναι;;
Πιστεύω ότι για αυτό που θες μάλλον Γρανάδα θα είναι καλύτερα, επειδή είναι πιο μικρή και δεν είναι τόσο αχανής, αλλά σε όλες τις πόλεις που αναφέρεις αν καταφέρεις να μπεις στο κλίμα θα περάσεις καλά...και εννοείται ότι θα ταξιδέψεις αρκετά με τρένα, λεωφορεία κλπ για να δεις τα υπόλοιπα...όταν βρίσκεις χρόνο από τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου...;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8864 από NATAVAK
Απαντήθηκε από NATAVAK στο θέμα Erasmus στην Granada, Madrid ή Valencia?
Επειδή είχα την τύχη να πάω εράσμους στην υπέροχη Granada,πάλι την ίδια πόλη θα επέλεγα αν μου έδιναν τη δυνατότητα!θα περάσεις καταπληκτικά και θα μπορείς να επισκέπτεσαι και την πρωτεύουσα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα