Όροι λειτουργίας Αγγελιών Ispania.gr

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1090 από admin
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο φόρουμ των Αγγελιών να τηρούν τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας:

1. Οι αγγελίες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις, δηλαδή να περιλαμβάνουν μια αναλυτική περιγραφή του προϊόντος που είναι προς πώληση ή ζήτηση, (π.χ. μοντέλο/τύπο, ημερομηνία αγοράς, τυχόν υπόλοιπο εγγύησης κλπ). Απαραίτητη είναι η αναφορά τιμής του προϊόντος και οι διαπραγματεύσεις αν είναι δυνατόν να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή e-mail. Επίσης απαγορεύεται η παραπομπή σε δημοπρασία του προϊόντος.

2. Απαγορεύεται η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία, καθώς και να αποφεύγεται η χρήση εκφράσεων όπως π.χ."Ευκαιρία, προλάβετε, τσάμπα" κλπ.

3. Οι δημοσιευόμενες αγγελίες πρέπει να θεωρούνται"προς ανάγνωση" και γενικώς δεν επιδέχονται σχολιασμού. Επιτρέπονται βέβαια διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον πωλητή (π.χ. για τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργική κατάσταση του προϊόντος).

4. Προς αποφυγή ανεπιθύμητων εντάσεων απαγορεύονται τα εξής:

-Απαγορεύεται ο σχολιασμός του προς πώληση αντικειμένου (π.χ. «αυτό το μοντέλο δεν αξίζει, πάρτε κάποιο άλλο ») όσο και της τιμής του (π.χ. «με τόσα χρήματα, αγοράζω καινούργιο»).

-Απαγορεύεται η αντιπαραβολή με ανταγωνιστικές αγγελίες-προτάσεις (π.χ. «πουλάω κάτι καλύτερο φθηνότερα»).

5. Για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και για την προφύλαξη των ίδιων των μελών του ispania.gr αποφεύγετε να δίνετε προσωπικά στοιχεία στις αγγελίες σας όπως τηλεφωνικούς αριθμούς.

6. Παρακαλούνται οι χρήστες να αποφεύγουν το bumping, δηλαδή την δημοσίευση από τον δημιουργό μίας αγγελίας πολλών νέων μηνυμάτων κάτω από το αρχικό του, με μοναδικό σκοπό την αναθέρμανση της αγοραπωλησίας του στη λίστα νέων μηνυμάτων.
Το bumping επιτρέπεται μονο αν χρησιμοποιείται για ανακοίνωση ευνοϊκότερης τιμής, ή προσφορά πρόσθετων αξεσουάρ στην ίδια τιμή.

7. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι από μία αγγελία σας ή ακόμα και να αλλάξετε τιμή σε κάτι που πουλάτε, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία [Επεξεργασία] της αγγελίας και μην ξαναγράφετε άλλη αγγελία από την αρχή.

8. Όταν η πώληση ή αγορά ενός προϊόντος ολοκληρώνεται, το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία, πρέπει να ενημερώνει τους Διαχειριστές, ή να απαντά στην αγγελία αναφέροντας ότι έλαβε τέλος, ώστε η αγγελία να κλειδώνεται (αυτό αποσκοπεί στο να φαίνονται ποιές αγγελίες είναι ενεργές και ποιες όχι).

9. Για νομικούς λόγους απαγορεύονται :

α. Τα posts που διαπραγματεύονται απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα
β. Γενικά ότι αφορά παράνομο λογισμικό ή χρήση αυτού.

Posts ή topics με απαγορευμένο περιεχόμενο θα διαγράφονται. Σε περίπτωση επανάληψης τους, θα απαγορεύεται η πρόσβαση του μέλους αυτού.

10. Δήλωση αποποίησης ευθυνών:

Το ispania.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούν να επαληθεύσουν:

1. Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του φόρουμ
2. Την ακρίβεια της περιγραφής του κάθε πωλούμενου προϊόντος
3. Την καλή κατάσταση και την νομιμότητα απόκτησης του κάθε προς πώληση - ανταλλαγή - αγορά αγαθού.

Για τους παραπάνω λόγους, το ispania.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρουν καμμία ευθύνη για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του φόρουμ.

11. Το ispania.gr προτείνει στα μέλη του, για την δική τους και μόνο ασφάλεια, να ζητάνε αποδείξεις αγοράς αντικειμένων που θέλουν να αγοράσουν και να βεβαιώνονται (αν είναι δυνατόν και αυτοπροσώπως), για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβούν σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

12. Οι διαχειριστές του ispania.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή και διαγραφής μηνυμάτων που κατά την κρίση τους δεν είναι σύμφωνα με τους ανωτέρω κανονισμούς.

Καλές αγοραπωλησίες :)
ispania.gr
Last edit: 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν by admin.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα