Ενοικιαση-αγορα μπαρ στην Ισπανια

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18620 από georgezerv76
Hola y buenas tardes!

Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τη βοηθεια σας..... Μιλαω ισπανικα και σπουδαζω εδω και χρονια, μαλιστα τον νοεμβρη θα δωσω για αλλη μια φορα για το σουπεριορ.... Προσφατα ειδαμε με ενα φιλο διαφορες σελιδες που προσφερουν ενοικιαση και αγορα μπαρ στην ισπανια (κυριως στην costa del sol και συγκεκριμενα torremolinos, benalmadena costa, marbella, fuengirola etc)...
Εχω παει πολλες φορες στην ισπανια και ειδικα σε αυτα τα μερη αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω καποιον προσωπικα ωστε να τον ρωτησω τι δυσκολιες υπαρχουν αν αποφασισουν 2 ελληνες να ανοιξουν μια τετοια επιχειρηση εκει..

Μιλαμε για 5.-000-7.000 το πολυ και οχι παραπανω! το θεμα μου ειναι αν καποιος γνωριζει να με ενημερωσει τι ισχυει με την ισπανικη νομοθεσια! πχ, πρεπει να πληρωσεις κατι στο κρατος εκτος της εφοριας? χρειαζεται να βγαλεισ ειδικα χαρτια για να μπορεσεις να ανοιξεις την επιχειρηση λογω του οτι θα ειμαστε αλλοδαποι? Βασικα τα γραφειοκρατηκα με ενδιαφερουν γιατι αν ειναι πχ να ξοδεψεουμε 10,000 για το μπαρ και αλλα....10.000 σε..χαρτια και σφραγιδες δεν αξιζει τον κοπο..
Θα παρακαλουσα πολυ οποιος ξερει λεπτομεριες για το καθεστως εκει, να με ενημερωσει

Un abrazo...

Jorge

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα