Πληροφορίες για την Ισπανία

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #126 από dionisisath
Στην Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας στο τομέα Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη
Πρόγραμμα Νεολαία Πολιτικές για τη Νεολαία
υπάρχουν στοιχεία για την Ισπανία! Ακολουθεί το κείμενο στα ελληνικά......



Ένα ταξίδι στην Ισπανία είναι η γιορτή της πολυμορφίας και μια ευκαιρία να απολαύσετε το τέλειο κλίμα, την έξοχη κουζίνα και τη χαρά της ζωής. Είναι, όμως, και μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την εξαιρετική κληρονομιά, να ζήσετε ένα μοναδικό, εκθαμβωτικό φυσικό περιβάλλον, να γνωρίσετε τις συνήθειες άλλων ανθρώπων και να μοιραστείτε τις εορταστικές τους εκδηλώσεις και λαϊκές παραδόσεις. Ένα ταξίδι στην Ισπανία είναι εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη. Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να την ανακαλύψετε!
επιστροφή στον πίνακα περιεχομένων

Προφίλ χώρας
Δικτυακή θύρα των πολιτών
Ιστοσελίδα που παρουσιάζει τη γενική εικόνα της πολιτικής και θεσμικής οργάνωσης της χώρας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την περιφερειακή οργάνωση του κράτους.
www.060.es/ [EN][FR][ES]

Ο πολιτισμός και η τέχνη στη διάθεσή σας
Μόνο ένα κλικ αρκεί και έχετε πρόσβαση στα κυριότερα μουσεία, βιβλιοθήκες, καλλιτεχνικά κέντρα και πολιτιστικά προγράμματα στην Ισπανία. Ανακαλύψτε απευθείας δεσμούς για κάποια πολύ ενδιαφέροντα μέρη και μάθετε συγκεκριμένα στοιχεία για προγράμματα, τιμές, υπηρεσίες και χρήσιμες πληροφορίες.
www.mcu.es/index.jsp [EU][CA][EN][GL][ES]

Για ορεσίβιους!
Ποιος είπε ότι η Ισπανία είναι μόνο ήλιος και παραλίες; Αν θέλετε να μάθετε πόσο απέχει από την αλήθεια αυτό το στερεότυπο, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα για να μάθετε για ταξίδια σε βουνό. Η σελίδα αυτή δίνει κάποιες συμβουλές για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και παρέχει χρήσιμους δεσμούς σχετικά με περιπετειώδεις αθλητικές δραστηριότητες, διαμονή, πολιτιστικά αξιοθέατα, κλπ.
www.spainmountains.com [EN][FR][DE][RU][ES]

Πάμε στη θάλασσα!
Γενικές και ειδικές πληροφορίες για όλες τις παραλίες της Ισπανίας: συνθήκες, τοποθεσίες και φωτογραφίες. Διαβάστε τα άρθρα και δείτε τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες! Η αγγλική και γερμανική έκδοση αυτής της σελίδας βρίσκονται υπό κατασκευή. www.esplaya.com [es]


Εθνική κληρονομιά
Ιστοσελίδα με πληροφορίες σχετικά με τα βασιλικά παλάτια και μοναστήρια της Ισπανίας, τα οποία αποτελούν από τα σημαντικότερα στοιχεία στην ιστορία της χώρας. Η ιστοσελίδα αυτή παρέχει ιστορικά στοιχεία, ωράρια επισκέψεων, τιμές, εκπτώσεις και εικονικές επισκέψεις σε κάποια μνημεία.
www.patrimonionacional.es [EN][ES]

Αγροτική δικτυακή θύρα
Ο δεσμός αυτός θα σας οδηγήσει σε μια πλήρη δικτυακή θύρα των οργανισμών αγροτουρισμού σε κάθε περιοχή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για ταξίδια και πώς να γνωρίσετε τις αγροτικές περιοχές της Ισπανίας. Διαδρομές, μεταφορά, διαμονή, συμβουλές για ταξιδιώτες. Οι περιφερειακοί δεσμοί δεν είναι πάντα διαθέσιμοι σε όλες τις γλώσσες της δικτυακής θύρας.
www.ecoturismorural.com [EU][CA][EN][FR][GL][DE][ES]

Ισπανικές πόλεις Παγκόσμιας Κληρονομιάς
Ξέρετε ποιες ισπανικές πόλεις επέλεξε η UNESCO ως χώροι Παγκόσμιας Κληρονομιάς; Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει ιστορικά στοιχεία για τις όμορφες αυτές πόλεις, χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες, χάρτες, διαδρομές και περιγραφές των ιστορικών μνημείων.
www.ciudadespatrimonio.org [EN][ES]

Εικονική τάξη
Δικτυακή θύρα που ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και μελέτη του ισπανικού πολιτισμού. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με αρχαιολογία, τέχνη, ιστορία, λογοτεχνία, τουρισμό, ερευνητικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μουσεία και πανεπιστήμια.
www.aulacultural.org [ES]

Επίσκεψη στην παρθένα φύση
Υπάρχουν 13 εθνικά πάρκα στην Ισπανία. Με ένα κλικ μπορείτε να δείτε παρουσίαση του πάρκου, χάρτη, πληροφορίες για τις δραστηριότητες και περιβαλλοντική προστασία και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Αν δεν μπορείτε να πάτε, απολαύστε την «εικονική επίσκεψη» διαβάζοντας τις πληροφορίες και βλέποντας τις φωτογραφίες.
www.mma.es [ES]


Διαμονή
Η ζωή με φοιτητές
Αν ζείτε και σπουδάζετε μακριά από το σπίτι σας, υπάρχει μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές φοιτητικής στέγης: οι εστίες των πανεπιστημίων. Η ιστοσελίδα αυτή παρέχει τους δεσμούς των περισσότερων εστιών στην Ισπανία.
www.consejocolegiosmayores.es [ES]

Εξοχικές κατοικίες
Εκτενής κατάλογος εξοχικών κατοικιών προς ενοικίαση στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται κοντά σε κάθε κατοικία, στοιχεία πρόσβασης και επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Επίσης προσφέρει επιλογή των καλύτερων εξοχικών κατοικιών και συμβουλές για μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στην περιοχή. Επιλέξτε ανά περιοχή και τιμή και διαλέξτε μεταξύ των αποτελεσμάτων.
www.toprural.com [CA][EN][FR][DE][IT][PT][ES]

Δίκτυο ξενώνων νέων στην Ισπανία
Αυτή η ιστοσελίδα παραθέτει όλους τους ξενώνες νέων στην Ισπανία ανά περιοχή, με πληροφορίες για παροχές, υπηρεσίες και στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ. Μπορείτε να κατεβάσετε φυλλάδια για κάθε περιοχή σε μορφή pdf. Διαβάστε την ενότητα για την κάρτα μέλους, προϋποθέσεις, εκπτώσεις, υπηρεσίες και γραφεία.
www.reaj.com [EN][ES]

Διαμονή για νέους
Πληροφορίες περί διαμονής για νέους στη Βαρκελώνη. Δωρεάν υπηρεσία για νέους ανθρώπους και νεολαίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών και αναζήτησης διαμονής. Κάθε ενότητα περιέχει πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια σε διαμερίσματα προς συγκατοίκηση, τη ζωή με οικογένεια φιλοξενίας, εστίες, καταλύματα για ξένους φοιτητές και καθηγητές. Η αγγλική έκδοση βρίσκεται υπό κατασκευή
www.habitatgejove.com/arrel_eg/index.html [CA][ES]


Μέσα μεταφοράς
Ισπανικό δίκτυο σιδηροδρόμων
Πληροφορίες σχετικά με τρένα στην Ισπανία. Υπηρεσίες τοπικών, περιφερειακών και υπεραστικών δρομολογίων, σταθμοί τρένων, δρομολόγια και τιμές, κάρτες και εκπτώσεις. Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση και αγορά των εισιτηρίων σας.
www.renfe.es [EU][CA][EN][GL][ES]

Αεροδρόμια της Ισπανίας
Μάθετε ό,τι χρειάζεστε για όλα τα αεροδρόμια της Ισπανίας: τοποθεσία, υποδομή, ενημερωμένα στοιχεία για πτήσεις, αφίξεις, αναχωρήσεις, δικαιώματα και υποχρεώσεις των επιβατών.
www.aena.es [EN][ES]
Last edit: 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν by dionisisath.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα