Μπλουζάκια ispania.gr!

Περισσότερα
14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7533 από admin
Μπλουζάκια ispania.gr! δημιουργήθηκε από admin
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μπλουζάκια ispania.gr!

Να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη αγοράσει για δοκιμή 2 μπλουζάκια, ένα με ψηφιακή εκτύπωση (direct digital) και ένα με flex και η ποιότητά τους είναι τέλεια, με πολύ ζωντανά χρώματα και τα ίδια το μπλουζάκια σαν ποιότητα είναι πάρα πολύ καλά. Τώρα σε βάθος χρόνου με πλυσίματα κλπ δεν ξέρω πως θα καταλήξει, αλλά στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ επαγγελματίες και φαίνεται ότι κάνουν αξιόπιστη δουλειά.

Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και πιο οικονομικά, αν φτιάχναμε μαζικά, αλλά τότε θα υπήρχε πρόβλημα με τα μεγέθη, τις αποστολές, είναι μεγάλη διαδικασία και χρονοβόρο, να ασχολείται κάποιος και να στέλνει μπλουζάκια σε όσους παραγγείλουν και πάλι πόσα από το κάθε μέγεθος να τυπώσεις κλπ. Και τελικά η διαφορά δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη... υπολογίζω 4-5 ευρώ λιγότερα και μάλλον με αμφιβόλου ποιότητας μπλουζάκια και εκτυπώσεις.

Με το spreadshirt, όλο αυτό το θέμα μεγεθών, πληρωμής και αποστολής γίνεται πολύ πιο απλό... Πιστεύω ότι το μοναδικό πλεονέκτημα του να τυπώσουμε μαζικά είναι μόνο για περιπτώσεις εκδηλώσεων...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7647 από hispanista
Απαντήθηκε από hispanista στο θέμα Μπλουζάκια ispania.gr!
Θα τα δοκιμάσω σύντομα! Ευτυχώς έχει σε διάφορα χρώματα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! :)

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα