ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #5779 από ΚΡΗΤΙΚΟΣ 7
Οποιος μπορει ας παρεμβαινει σε Ισπανικες ιστοσελιδες ωστε να μην αναφερουν τα Σκοπια ως "Μακεδονια" και ας μας ενημερωνει απο εδω για το αποτελεσμα της παρεμβασης και που θα μπορουσαμε να παρεμβουμε και εμεις.

VAMOS GRECIA!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #5781 από hispanista
Νομίζω πως απλώς αν αφήσουμε ένα σχόλιο κάτω από κάθε άρθρο σημειώνοντας το λάθος, δε θα δοθεί μεγάλη σημασία. Πιθανόν να έπρεπε να ξεκινήσουμε από τις εφημερίδες, και η πιο αποτελεσματική μέθοδος να ήταν να σταλεί γράμμα σε όλες τις εφημερίδες που το αποκαλούν τα Σκόπια ''Μακεδονία'', αλλά ΠΓΔΜ, διευκρινίζοντας τους λόγους. Έτσι, θα ενημερωνόταν τόσο οι συντάκτες, όσο και η ομάδα επιμέλειας της κάθε εφημερίδας. Αλλά βλέπω πως δυστυχώς και στη wikipedia σε ισπανικά και αγγλικά αποκαλείται αντίστοιχα República de Macedonia και Republic of Macedonia... :S

Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε μια τέτοια κίνηση, αλλά βέβαια θα μπορούσαμε να την επιχειρήσουμε! Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στην πληροφόρηση των εφημερίδων (σύνταξη επιστολής, κ.λπ.), μπορεί να το δηλώσει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εδώ. Χρειαζόμαστε ενεργή συμμετοχή για να βγάλουμε σε πέρας ποικίλες εργασίες εδώ στο site... :)

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.
Last edit: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν by hispanista.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα