Ο ένας όρχις ενώνει τους... δικτάτορες

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3112 από papakostidis
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Φρανθίσκο Φράνκο είχε περισσότερα κοινά σημεία με τον Αδόλφο Χίτλερ από τα προφανή. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ιστορικό Χοσέ Μαρία Θαβάλα, ο Φράνκο ήταν μονόρχις, όπως και ο αλήστου μνήμης «φίρερ». Αρκετοί ιστορικοί που ασχολήθηκαν με τη συγγραφή της βιογραφίας του είκαζαν ότι αυτό το πρόβλημα επηρέασε την αναπαραγωγική ικανότητα του ισπανού δικτάτορα που παρέμεινε στην εξουσία από το 1939 ως το 1975. Παρ΄ όλα αυτά απέκτησε μία κόρη, την Κάρμεν Φράνκο ι Πόλο, το 1926.

Η απώλεια του ευαίσθητου τμήματος της ανδρικής ανατομίας οφειλόταν σε τραυματισμό του Φράνκο σε μια μάχη, το 1916, ισχυρίζεται η Αννα Πουιγκβέρτ. Ο παππούς της, Αντόνιο Πουιγκβέρτ, υπήρξε γιατρός του Φράνκο και εκείνος της αποκάλυψε το μυστικό.

Παρόμοια αποκάλυψη σχετικά με τον Χίτλερ είχε γίνει πέρυσι, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία περιελάμβαναν έκθεση γιατρού που τον είχε αναλάβει μετά τον τραυματισμό του στη μάχη του Σομ, το 1916. Ο δρ Γιόχαν Γιάμπορ είχε πει στον πνευματικό του ότι το χτύπημα που είχε δεχθεί ο Χίτλερ στο υπογάστριο, του είχε κοστίσει τον έναν όρχι.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

'''άσωτοι στις λέξεις, τσιγκούνηδες στις ιδέες''

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.132 δευτερόλεπτα