Οι SKA-P στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3064 από papakostidis
Οι SKA-P στη Θεσσαλονίκη! δημιουργήθηκε από papakostidis
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι SKA-P στη Θεσσαλονίκη!

Η συναυλία των ska –p ήταν από τις λίγες συναυλίες που έγινε στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη δεν ήταν αρπαχτή !!!! Ότι παρουσιάστηκε και στις υπόλοιπες χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν και οι λάτρεις του συγκροτήματος και στην Θεσσαλονίκη!

Από το στήσιμο της σκηνής μέχρι τα μέλη του συγκροτήματος όλα ήταν τοποθετημένα στην εντέλεια χωρίς υπερβολές και χωρίς τις ακρότητες άλλων ``μεγάλων `` συγκροτημάτων και ``καλλιτεχνών``.

Η διοργάνωση ήταν άψογη λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ακρότητες που τυχόν θα δημιουργούνταν σε μια τέτοια συναυλία!


Δεν έλειψαν όμως και οι στιγμές απείρου κάλους !
τι να πρωτοθυμηθεί κανείς το ντού των τζαμπατζίδων που σαν άλλοι μονομάχοι ξεχύθηκαν στην αρένα του γηπέδου θεωρώντας πως ``έριξαν για άλλη μια φορά ένα ακόμη προπύργιο του καπιταλισμού και της κακούργας κοινωνίας ``, που σαν απώτερο σκοπό είχαν να δημιουργήσουν μόνο πρόβλημα στην όλη διοργάνωση.

Αξέχαστη εμπειρία για το ίδιο το συγκρότημα θα μείνουν και τα τενεκεδένια κουτάκια μπύρας που πέταξαν οι λίγοι κάφροι, μόλις άρχισε η συναυλία σε μια προσπάθεια να αποθεώσουν τους ska- p, (μιας και είμαι σίγουρος πως ούτε καν ήξεραν τα συγκεκριμένα άτομα ποιο ήταν το συγκρότημα που βρίσκονταν στη σκηνή αλλά σίγουρα είχαν έρθει μόνο για το τραγούδι cannabis).
Αξέχαστη θα μείνει και φωτοβολίδα που πετάχτηκε επάνω στον τραγουδιστή του συγκροτήματος (υπάρχει και στο βιντεάκι) με συνέπεια να διακοπεί η συναυλία για μερικά λεπτά, χωρίς να μπορούν να κατανοήσουν τα μέλη του συγκροτήματος αν όλα αυτά είναι κινήσεις αποθέωσης ή αποδοκιμασίας!

Αφού ξεπεράστηκαν όλες αυτές οι λεπτομέρειες το συγκρότημα έδωσε το καλύτερο, ερμηνεύοντας τα τραγούδια όλων των δίσκων τους με το κοινό να απολαμβάνει το θέαμα!

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής αφιέρωσε ένα τραγούδι στην μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη με την φωτογραφία του να εμφανίζεται στις οθόνες της σκηνής!

Για άλλη μια φορά μπράβο στους διοργανωτές και κυρίως στο συγκρότημα που μας χάρισε μια απίστευτη συναυλία!



Υ.Γ. Ραντεβού στη συναυλία της Lila Downs στο Principal 25/05/2009!!

'''άσωτοι στις λέξεις, τσιγκούνηδες στις ιδέες''

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3065 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Οι SKA-P στη Θεσσαλονίκη!
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση papakostidis!
Κρίμα που έγιναν αυτά τα επεισόδια...σίγουρα αν ήταν άλλο στυλ συγκρότημα θα είχαν φύγει!!
Αλλά η συναυλία σας αποζημιώσε :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα