Το παρακάτω e-mail ήρθε στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Είναι για τους συλλόγους των ξενόγλωσσων. Το προωθώ σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για τα ισπανικά, για μαθητές και εκπαιδευτές.

ΘΕΜΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Ο Σύλλογος Γυναικών «Ίριδα» του Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για το έτος 2013 επιμορφωτικά προγράμματα ξένων γλωσσών για τα μέλη του.

Με αφορμή την παρούσα οικονομική κρίση και μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφασίστηκε η διοργάνωση μαθημάτων ξένων γλωσσών με συμβολικό κόστος για τα μέλη του Συλλόγου μας με στόχο την υποστήριξη των μελών μας για την ανάπτυξη γνώσεων τους που θα βοηθήσει στο εργασιακό τους περιβάλλον ή θα βοηθήσει στην εύρεση εργασίας.

Παρακαλούμε τον σύλλογο σας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να ενημερώσει τα μέλη του (καθηγητές ξένων γλωσσών), κάτοικοι στην περιοχή μας (προκειμένου να έχουν μειωμένα μεταφορικά έξοδα) εάν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην διεξαγωγή επιμορφωτικών μαθημάτων ξένων γλωσσών (με συμβολικό κόστος) και να μας προσκομίσουν το κόστος του σεμιναρίου.
Τα μαθήματα θα διενεργούνται 1-2 φορές την εβδομάδα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γουρνών (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) και ώρες απογευματινές.

Ευχαριστούμε εκ το προτέρων.
Μπορείτε να μας ενημερώσετε στο mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..