Στην τελική ευθεία των προβών μπαίνει ο Θίασος του «Θεσσαλικού Θεάτρου», ενόψει της Πρεμιέρας που θα κάνει στις αρχές Δεκεμβρίου, με το εξαιρετικό έργο του Ισπανού Σέρτζι Μπελμπέλ: «OΦΣΑΪΝΤ».

Με το «ΟΦΣΑΪΝΤ», το «Θεσσαλικό Θέατρο», θα κάνει έναρξη των παραστάσεων για τη Νέα Θεατρική Περίοδο 2016 -2017, το οποίο θα παίζεται και κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Λίγα λόγια για το έργο και τον συγγραφέα του: Πρόκειται για μια μαύρη Κωμωδία, που αφορά την οικονομική κρίση, την μετανάστευση, το ποδόσφαιρο, την εφηβεία, τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, τα όνειρα για επιτυχία και ένα καλύτερο μέλλον. Πέντε χαρακτήρες μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία ή εντέλει μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία; Μια ιστορία λοιπόν, πέντε χαρακτήρων. Ενός ζευγαριού, του Πόλ και της Άννας, της κόρης τους Λίζας, του παππού Ζουζέπ – πατέρα της Άννας – καθηλωμένου σε αναπηρικό καροτσάκι κι ένας οικότροφος μετανάστης που τον φροντίζει…εν καιρώ οικονομικής κρίσης…Το σήμα κατατεθέν του Μπελμπέλ, το …δολοφονικό του μαύρο χιούμορ, πλημμυρίζει την πλοκή του «Οφσάϊντ», καθώς οι χαρακτήρες του εξωθούν και εξωθούνται στα άκρα, αγωνίζονται να ορίσουν την ζωή τους ως μέρος μιας πραγματικότητας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν ή να αντιμετωπίσουν και ως εκ τούτου αναγκάζονται να την μπερδέψουν με την φαντασία και το όνειρο, στην προσπάθειά τους να τα βγάλουν πέρα και να ισορροπήσουν σε έναν κόσμο που περιστρέφεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έτσι όπως μόνο μια μπάλα ποδοσφαίρου μπορεί.

Συντελεστές Παράστασης:
Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη
Μετάφραση: Μαρία Χτζηεμμανουήλ
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα
Παίζουν οι ηθοποιοί: Σάρα Γανωτή, Σωτήρης Δούβρης, Νατάσα Ζάγκα, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννης Κοτσαρίνης.