Για Τρίτη συνεχή χρονιά, ο flamenco παλμός της Ελλάδας συγκεντρώνεται σε μια διοργάνωση, στο Hola Flamenco Festival!

Το Hola Flamenco Festival συγκεντρώνει τους flamenco καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα και μουσικούς από άλλα, διαφορετικά είδη μουσικής που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τους ενώνει με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης από την Ισπανία σε μια ανεπανάληπτη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις! Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Αρακύνθου 33, Λόφος Φιλοπάππου) . Ωρα Έναρξης 18.00

Ισχύει προσφορά στην τιμή εισιτηρίων μέχρι τις 30 Ιουνίου το κόστος είναι 10 ευρώ!

Εισιτήρια και πληροφορίες με mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τα προηγούμενα φεστιβάλ εδώ:
www.holaflamenco.gr
Official FB Page
Official Youtube Channel

Φέτος, το Hola Flamenco, επιχειρεί να δημιουργήσει  την ατμόσφαιρα μιας “Noche Blanca”  όπως στα αντίστοιχα φεστιβάλ της Cordova στην Ανδαλουσία.

30 χορευτές flamenco από την Ελλάδα, 12 μουσικοί του είδους , 2 σχήματα από τον χώρο της παραδοσιακής και της electro jazz  μουσικής σκηνής της Ελλάδας και τρεις καλεσμένοι διακεκριμένοι καλλιτέχνες από την Ισπανία, ενώνονται στη σκηνή του θεάτρου Δόρα Στράτου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει αγορά με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ flamenco καθώς και γαστρονομικών εκπλήξεων.

Ισχύει προσφορά στην τιμή εισιτηρίων μέχρι τις 30 Ιουνίου το κόστος είναι 10 ευρώ!