H όπερα Carmen του Georges Bizet αναβιώνει ξανά σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σε συνεργασία με τη 40μελή επαγγελματική χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη.

Η θρυλική όπερα του Γάλλου συνθέτη Georges Bizet διηγείται την ιστορία της καταστροφής του δεκανέα Don José, ο οποίος σαγηνεύεται από την τη φλογερή τσιγγάνα Carmen, εγκαταλείπει τον παιδικό του έρωτα και τα στρατιωτικά του καθήκοντα -κι όταν παρόλα αυτά- χάνει τον έρωτα της Carmen από τον φημισμένο ταυρομάχο Escamillo, κατά την διάρκεια μιας κρίσης ζηλοτυπίας την σκοτώνει.

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα όπου κλασική και flamencoμουσική συνυπάρχουν αρμονικά κι εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής. Μια παράσταση –σύμπραξη από την DanzaFlamencaGrupoμε την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο θέατρο Badminton το 2013, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

H mezzo soprano Ινές Ζήκου συμπράττει με τη Φιλαρμονική Λουτρακίου στην παράσταση της Carmen ερμηνεύοντας τις άριες Sequedille, Habanera και Chanson Boheme και η  σοπράνο Λένα Γιαννίρη θα ερμηνεύσει την εξαιρετική άρια της Μικαέλα 

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας

Κιθάρα/Τραγούδι Flamenco: Alejandro Gomez Gutierrez
Cajon: Pedro Fabian

Χορευτές:

CARMEN: Ρούλα Βασιλάκη
DON JOSE: Βασίλης Σκεπετάρης
ESCAMILLO: Βαλάντης Χάνος
MICAELA: Κατερίνα Κοζαδίνου
FRASQUITA: Αλεξάνδρα Δελχά
MERCEDES: Κορίνα Παρασκευοπούλου
και 30 ακόμη χορευτές!

Σκηνοθεσία - Χορογραφίες: Βασίλης Σκεπετάρης

13 Μαΐου, 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 12€

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, vivakiosk, Yoleni's

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
http://www.gialino.gr/gialino-theatro/item/363-carmen

Facebook event