Με την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου μαθημάτων φλαμένκο στο PLAYGROUND for the arts, η Γιώτα Πεκλάρη και οι μαθητές της μοιράζονται με το κοινό σε μορφή παράστασης το υλικό που δημιουργήθηκε.
 
«Μέσα από μια γόνιμη διαδικασία αναπαραγωγής της παραδοσιακής φόρμας του φλαμένκο, εγώ και οι μαθητές μου προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τις αισθήσεις μας, να ανακαλύψουμε το λόγο που κινεί το σώμα μας και να προσδιορίσουμε τον τρόπο. Δουλεύοντας σε περιβάλλον συνεργασίας και αποδοχής, ευχάριστο και απαραίτητο διάλλειμα από τις συνθήκες που μας περιβάλλουν, αναπτύσσουμε την ομαδικότητα αλλά και την ιδιαίτερη, ξεχωριστή εκφραστικότητα κάθε ενός από εμάς.»
Γιώτα Πεκλάρη
www.yiotapeklari.gr

Η παράσταση «r e c r e o» θα παρουσιαστεί για μια μόνο βραδιά, την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 21.30 στο PLAYGROUND for the arts.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ιδέα/ Χορογραφία/ Διδασκαλία: Γιώτα Πεκλάρη
Κιθάρα: Ρόλαντ Χόφμαν, Πάνος Καρτίμπελης, Ανδρέας Μπουλασίκης
Τραγούδι: Δροσιά Χαρίση
Palmas: Γιώτα Πεκλάρη, Σεντά Καραγιλάν
Αφίσα: 
Στεφανία Σαμακοβίτη
Ήχος: Αλέξης Γκίκας
Κουστούμια: www.aliki-victoria.gr και Rujopujorevi

Χορεύουν:
Ελμίνα Αναστασίου, Βάλια Παπαγιάννη, Χριστίνα Καράμπαμπα, Στεφανία Σαμακοβίτη, Βίκη Σκορδαλή, Μαρία Τζάνη, Άννα Σερίδου, Χριστίνα Φλορίντο, Μαριαλένα Χρυσικού, Όλγα Γεωργοπούλου, Νατάσα Αργυράκη, Βικτώρια Γιαννάκη, Μαριέττα Κάρκουλα, Σοφία Φωτιάδου, Ελένη Δαμάσκου, Νατάσα Τσέλιου, Μυρτώ Αλαμάγκου, Δέσποινα Χρυσίδου, Αλεξάνδρα Τσίπου, Αλεξάνδρα Δήμου, Τζένη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Κατσαρού, Μαρία Βιδάλη, Σοφία Χατζηβαρσάνη, Αθηνά Λουκοπούλου, Αγγελική Κανελοπούλου, Χρύσα Ζευγαρίδου.

Συμμετέχουν και οι μαθήτριες της Σεντά Καραγιλάν:
Μάρθα Χαμπίμπη. Γιώτα Κυπραίου, Στέλλα Ντόρντα, Βασιλεία Πούπαδου.

Ευχαριστούμε πολύ
τον Πάνο Φατσή, τη Βίκη Δαμιανού, τη Μαριάννα Νικολοπούλου, τη Νατάσα Χαντά-Μάρτιν, την Αύρα Οικονόμου, τη Ματρώνη Τζατζαδάκη, τη Ντανιέλα Μαρτσέλι, την Ειρήνη Βλυζιώτη, τη Βίκη Ζιρτιλίδου, την Ιωάννα Πετροπουλέα, την Ιωάννα Αθανασοπούλου και τη Σοφία Τζεμη που μοιράστηκαν το χρόνο τους μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έναρξη: 21.30
Γενική είσοδος: 10€
Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
**Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων**

PLAYGROUND for the arts

Βουτσαρά 4-6 (καθ. Ορφέως), Βοτανικός
Αθήνα, 11855
Τηλ: 210 85 44 836
www.playgroundforthearts.com

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Μετρό: Σταθμός «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»

Λεωφορεία:
Γραμμή 026 (Ιπποκράτους – Βοτανικός) Στάση «ΛΑΓΚΑΔΑ»
Γραμμή 027 (Ιπποκράτους – Ορφέως) Στάση «ΣΧΟΛΕΙA»
Γραμμη 813 (Αβέρωφ -Προύσσης) Στάση «ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ»

Προαστιακός: Σταθμός «ΡΟΥΦ»

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
https://goo.gl/maps/n8H9vR1RrZJ2