Ξεκινάμε μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας για όλα τα επίπεδα απο 7 Νοέμβρη 2016

-Εργαστήρι Χορού Χώρος- Τοσίτσα 11β, Εξάρχεια

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 18:30-20:00
Τεχνική Σώματος Στροφές Μουσικότητα Ενδυνάμωση Ρυθμολογία Palmas και Tangos.

-Playground For The Arts- Βουτσαρά 4, Βοτανικός

Κάθε Τρίτη 18:30-20:00 & Παρασκευή 20:30-22:00 Τεχνική Ενδυνάμωση Ρυθμολογία Palmas και κομμάτια χορογραφίας απο διάφορους ρυθμούς του Flamenco.

Στο Flamenco ο χορευτής δημιουργεί ήχους και ρυθμούς με το ίδιο του το σώμα. Πατώντας πάνω σε κάποια ρυθμικά μοτίβα,τα οποία αποτελούν κοινό κώδικα,καταφέρνει να επικοινωνεί μουσικά και να εντάσσεται σε μια ομάδα.

Τα μαθήματα Flamenco απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας.Περιλαμβάνουν τόσο ασκήσεις τεχνικής για την ενδυνάμωση,τη σωστή τοποθέτηση του βάρους του σώματος όσο και ασκήσεις ρυθμολογίας και μουσικότητας.

Η Θέτις Μισίου είναι δασκάλα χορού, χορεύτρια και χορογράφος, τα τελευταία χρόνια ζει σε Ελλάδα και Ισπανία, ενώ έχει δουλέψει σε Αγγλία, Γαλλία, Νορβηγία, Ιαπωνία κ.α.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fb Thetis Misiou
Τηλ. 6949395883

Γεννιέται στην Αθήνα το 1985 και ξεκινά να χορεύει σε μικρή ηλικία. 14 χρονών ασχολείται ήδη ενεργά με το Flamenco. Στα 18 της βρίσκεται στη Σεβίλλη όπου μελετά δίπλα σε σημαντικές προσωπικότητες του Flamenco. Παράλληλα ασχολείται με την τέχνη του θεάτρου, σπουδάζει στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοιτά το 2009.

Η Θέτις χορεύει και δίνει παραστάσεις σε Tablao και θέατρα, διδάσκει και παραδίδει σεμινάρια και μαθήματα.

Έχει μαθητεύσει:

  • Στη Σεβίλη με τους: Torombo, Farruca, Pilar la Faraona,Juan de Juan, Marco Jimenez, Farru, Luisa Chicano, Juan de los Reyes, Alicia Marquez, Andres Peña, Rafael Campallo, Adela Campallo,Saray de los Reyes, Pili Ortega, Manuela Rios, Manuela Reyes (Manton), Angeles Gabaldon (Bata de cola),
  • Δίπλα σε πιο σύγχρονους χορευτές και χορογράφους: Andres Marin, Ursula Lopez, Belen Maya, Leonor Leal, Patricia Guerrero, Ana Morales.
  • Στη Μαδρίτη: Alfonso Losa, Maria Torres(Palillos), Marco Flores,Jesus Fernandez, David Paniagua, Alejandro Granados.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού με τους: Jose de la Tomasa, Enrique Soto, Rocio Marquez, Eva la Lebri, David Hornillo.