Σκοπός αυτής της σειράς μαθημάτων φλαμένκο είναι η ενδυνάμωση και η εξοικείωση με το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για το φλαμένκο, ανεξαρτήτως επιπέδου.

Το πρώτο μέρος των μαθημάτων περιλαμβάνει τεχνική σώματος, χεριών, ποδιών, τεχνική στροφών, μαρκαρίσματα και ασκήσεις ισορροπίας με σκοπό ο κάθε μαθητής  να αρχίσει να βρίσκει το κέντρο του. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει κομμάτια από llamadas και remate σε διάφορα palos, με συνοδεία τραγουδιού έτσι ώστε οι συμμετέχοντες  να μάθουν να τα τοποθετούν, σε συνάρτηση με αυτό, στα σωστά μουσικά σημεία.

Λίγα λόγια για την Θέτιδα Μισίου

Η Θέτις Μισίου γεννιέται στην Αθήνα το 1985. Από πολύ νεαρή ηλικία ξεκινά να ασχολείται με το φλαμένκο στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου. Στα δεκαοκτώ της χρόνια πηγαίνει στη Σεβίλλη και μένει για ένα χρόνο. Έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το παραδοσιακό φλαμένκο. Παρακολουθεί μαθήματα με γνωστούς χορευτές όπως Torombo, Farruca, La Faraona. Επιστρέφοντας από την Ισπανία αρχίζει να δίνει παραστάσεις στην Ελλάδα ενώ συγχρόνως λαμβάνει μέρος σε διάφορα σεμινάρια που πραγματοποιούνται από Ισπανούς χορευτές.

Αποφοιτώντας το 2009 από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου μεταβαίνει πλέον στην Σεβίλλη σε μόνιμη βάση. Εκεί χορεύει επαγγελματικά σε Tablaos παρακολουθεί μαθήματα σε σχολές γνωστών χορευτών όπως Alicia Marquez, Andres Marin ,Manuel Betanzos, Juan Polvillo με δασκάλους όπως Juan de los Reyes, Saray de los Reyes, Adela Campallo, Leonor Leal, Αna Morales, Andres Marin, Ursula Lopez, Belen Maya, Patricia Guerrero, Pilar Ortega,Manuela Rios, Manuela Reyes(Manton, Abanico), Angeles Gabaldon(bata de cola) αλλά και διάφορους άλλους. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού φλαμένκο με τους David Hornillo, Eva la Lebri, Enrique Soro, Jose de la Tomasa, Rocio Marquez.

Το τελευταίο διάστημα ζει μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας αλλά και άλλες χώρες όπως Ιαπωνία δίνοντας μαθήματα και παραστάσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κύκλος Μαθημάτων Flamenco
Κάθε Σάββατο 14.30-16.30
Έναρξη μαθημάτων: 6 Φεβρουαρίου
Δηλώσεις συμμετοχής στο 210.8544836 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
PLAYGROUND for the arts
Βουτσαρά 4-6 (καθ. Ορφέως), Βοτανικός
Αθήνα, 11855
Τηλ: 210 85 44 836
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.