Σεμινάριο flamenco με την Chloé Brûlé  στο PLAYGROUND for the arts
25 – 29 Νοεμβρίου 2015

Η ταλαντούχα και διαρκώς ανερχόμενη χορεύτρια και χορογράφος Chloé Brûlé, σε συνέχεια της επιτυχημένης εμφάνισής της στην πρώτη έκδοση του φεστιβάλ πειραματικού flamenco,  Coetani τον Ιανουάριο 2015 στο PLAΥGROUND for the arts, επιστρέφει για ένα πενθήμερο σεμινάριο χορού. 

Για τη Chloé Brûlé:

H Chloé Brûlé γεννήθηκε το 1978 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μετά την αποφοίτησή της από τη σχολή κλασικού χορού Les Grands Ballets Canadiens, ταξιδεύει στην Ισπανία για να ασχοληθεί με το φλαμένκο. Δάσκαλοί της οι Manolo Marin, Andrés Μαρίν, Javier Latorre και Rafaela Carrasco, μεταξύ άλλων. Η αφομοίωση αυτής τη γλώσσα της επέτρεψε να συμμετέχει σε ομάδες και παραστάσεις όπως: Rinconete y Cortadillo/Javier Latorre, Inmigración/ Ángeles Gabaldón, Torero alucinógeno/ Israel Galván, και κάτω απο τις οδηγίες του σκηνοθέτη Fernando Lima, αρχίζει μια έρευνα και που την οδηγεί στην ανακάλυψη τη δική της γλώσσα.

Το 2005 εμφανίζεται ως σολίστ στο tablao "EL FLAMENCO" στο Τόκιο και συνεργάζεται με τον χορευτή Μάρκο Βάργκας στη δημιουργία της παράστασης "LAS 24", με την οποία αρχίζει μια μακρά και σημαντική καλλιτεχνική σχέση που διαρκεί μέχρι σήμερα. Το έργο της ομάδας Marco Vargas & Chloé Brûlé διακρίνεται συχνά με βραβεία όπως GIRALDILLO A LA INNOVACIÓN στην Bienal de Flamenco de Sevilla, MEJOR ESPACIO SONORO y MEJOR DRAMATURGIA στην Feria de Teatro en el sur, και MEJOR ESPECTÁCULO DE DANZA por los premios Escenarios de Sevilla.

Το 2011 συνεργάζεται με την χορεύτρια Belén Maya και την συνοδεύει στην Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Πολωνία για την παράσταση «TR3S". Το 2012 συνεργάζεται με τη γαλλική παραγωγή "Dans la solitude des champs de coton", του Bernard-Marie Koltés σε σκηνοθεσία Aimée Sarah Bernard, διευθύνοντας την χορογραφική κατεύθυνση της παράστασης. Το 2013 ιδρύει το Studio 35 στη Σεβίλλη, χώρο δημιουργίας και διδασκαλίας για καλλιτέχνες του χορού και του φλαμένκο.

Παράλληλα, ασχολείται με τη διδασκαλία, δίνοντας μαθήματα στην Ισπανία, τον Καναδά, τη Σκωτία, την Ιταλία, τη Σουηδία και τη Γερμανία, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

Το σεμινάριο χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα

  1. Τεχνική και χορογραφία μεσαίου επιπέδου
  2. Τεχνική και χορογραφία προχωρημένου επιπέδου
  3. Τεχνική και χορογραφία προχωρημένου επιπέδου με bata de cola (φούστα με ουρά)

Ωράριο:

Tετάρτη 25 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου:
Τεχνική Bata de cola: 17.30-18.30
Προχωρημένο επίπεδο: 18.45- 20.15
Μεσαίο επίπεδο: 20.30-22.00

Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου:
Τεχνική Bata de cola: 14.00-15.00
Προχωρημένο επίπεδο: 15.15-16.45
Μεσαίο επίπεδο: 17.00-18.30

Κόστος:
Κόστος 1 τμήματος: 130€
Κόστος 2 τμημάτων: 230€
Κόστος 3 τμημάτων: 300€

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα ή να εγγραφούν στο σεμινάριο τηλεφωνικώς είτε μέσω email στο PLAYGROUND for the arts.

Πληροφορίες
PLAYGROUND for the arts
Βουτσαρά 4-6, Βοτανικός
Αθήνα, 11855
Τηλ: 210 85 44 836
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: http://www.playgroundforthearts.com
Follow us: Facebook, Google+, YouTube

Πρόσβαση
Μετρό
Σταθμός «Κεραμεικός»
Λεωφορεία
Γραμμή 026 (Ιπποκράτους – Βοτανικός) Στάση «ΛΑΓΚΑΔΑ»
Γραμμή 027 (Ιπποκράτους – Ορφέως) Στάση «ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ»
Προαστιακός Σταθμός «ΡΟΥΦ»