Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ στην Ισπανία και τη Γαλλία, έρχεται στην Αθήνα και το Faust την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.
Ο Γιώργης, μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης τα τελευταία δύο χρόνια, φέρνει στις αποσκευές του τον κοσμοπολίτικο ήχο από τον τελευταίο του ισπανο-γαλλόφωνο δίσκο « μουσικούς της jazz σκηνής.
Θ' ακουστούν ακόμα διασκευές σε τραγούδια των Cole Porter, Randy Newman, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα γνωστά θέματα στα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά κι ελληνικά.
Μια βόλτα μιάμισης ώρας στην πιο κοσμοπολίτικη μεριά της Μεσογείου, στα καφέ, τα βουλεβάρτα και τις πλατείες της, όπου σύχναζαν -κι ίσως εξακολουθούν να βρίσκονται- οι παρέες των μποέμ καλλιτεχνών, οι πιο ευαίσθητοι δημιουργοί, οι "βοτανολόγοι του πεζοδρομίου", οι επαγγελματίες σουλατσαδόροι, οι αθεράπευτοι "flaneurs".
Τον συνοδεύουν οι μουσικοί: Πάνος Αθάνατος – κιθάρες | Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο | Ρόλυ Γιαμοπούλου – τύμπανα
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο FAUST.
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Στο FAUST (τηλ. 2103234095 –email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) | Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα
Προπώληση:
www.viva.gr, τηλ. 11876, Παπασωτηρίου, Seven Spots
Με την υποστήριξη των mixtape.gr & Pepper 96.6
Facebook event: https://www.facebook.com/events/164045703798953/?fref=ts
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε δωρεάν τη «Φάβα». Δείτε το video clip «Φάβα» του Γιώργη Χριστοδούλου εδώ: youtube ή dailymotion.gr
