H Κοινότητα Ελλήνων και Φιλελλήνων της Χώρας των Βάσκων και της Κανταβρίας διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας, στο Μπιλμπάο και στο Σαν Σεμπαστιάν:

Μπιλμπάο
Ημέρα: 3 Μαρτίου του 2013
Ώρα: 18:00
Χώρος: BilboBeer, c/ Amistad, n.º 4 (Abando)

Σαν Σεμπαστιάν
Ημέρα: 10 Μαρτίου του 2013
Ώρα: 13:30
Χώρος: Cofradía Vasca de Gastronomía (Plaza de la Trinidad)

Συμμετοχή
Για να συμμετάσχετε πρέπει να το δηλώσετε με μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. διευκρινίζοντας τον αριθμό των ατόμων που πρόκειται να παρευρεθούν. Για την πρώτη εκδήλωση η προθεσμία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου και για τη δεύτερη στις 7 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε!


La Comunidad de Griegos y Filohelenos de Euskadi y Cantabria organiza dos eventos para cortar la tradicional vasilópita, en Bilbao y San Sebastián:

Bilbao
Día: 3 de marzo de 2013
Hora: 18:00 hs
Ciudad: Bilbao
Lugar: BilboBeer, c/ Amistad, n.º 4 (Abando)

San Sebastián
Día: 10 de marzo de 2013
Hora: 13:30 hs
Ciudad: San Sebastián
Lugar: Cofradía Vasca de Gastronomía (Plaza de la Trinidad)

Participación
Para participar hay que confirmar la asistencia enviando un correo a Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. y concretando el número de personas que van a asistir. Para el primer evento el plazo es hasta el 28 de febrero y para la segunda hasta el 7 de marzo (ambos incluidos).

¡Os esperamos!