Σάββατο 30 Ιουνίου 2012. RESISTANCE FESTIVAL, Γεωπονική Σχολή. Είσοδος - 5 ευρώ.

Μετά από μία επιτυχημένη 10ετή πορεία οι Ojos de Brujo σταμάτησαν να υπάρχουν.

Δύο από τα ιδρυτικά τους μέλη, ο DJ Panko και ο κιθαρίστας Ramón Giménez, συνεχίζουν με συνέπεια το μουσικό τους δρόμο και δημιούργησαν το νέο, διάδοχο, μουσικό σχήμα με το όνομα Lenacay και κυκλοφόρησαν φέτος, στις 6η Μαρτίου, τον πρώτο τους δίσκο, με τίτλο «Ryma». Οι Lenacay ξεκίνησαν ήδη τις συναυλίες στην Ισπανία και την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους.

Η μουσική των Lenacay είναι ένα μαγευτικό ταξίδι που αναμιγνύει τους δρόμους του φλαμένκο με ηλεκτρονικούς ρυθμούς, με μελωδίες της ρούμπα και με funk μπάσο. Μια μουσική που αντιπροσωπεύει πλήρως το όνομα του γκρουπ που σημαίνει στην γλώσσα Caló των τσιγγάνων της Ιβηρικής «αυτοί που συνεχώς διδάσκονται από την ζωή».

Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει After-Show Party με τον DJ Panko στα deck.

Οι Lenacay είναι οι: Ramón Giménez «El Brujo»: guitarra flamenca, guitarra midi, programación, jaleos y breakdance. / Dj Panko «El Mago»: bases, teclados, scratch y voz. / Paula Domínguez «La Camaleón»: voz, palmas y jaleos. / Yolanda Cortés «La Joya»: baile, cante y jaleos. / Eduardo Cortés «El Hechicero»: guitarra flamenco. / Charlie Cuevas «El Ilusionista»: bajo./ Alan Sousa: drums and percusions

www.lenacay.com
www.facebook.com/lenacaybcn
www.youtube.com/lenacay