27 – 28 – 29 Νοεμβρίου 2009
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Τον θρύλο της Salsa μουσικής, Marc Anthony, θα φιλοξενήσει φέτος το «2ο Todo Latino Salsa Festival» για μία μοναδική συναυλία που θα δώσει στις 29 Νοεμβρίου 2009 στην Αθήνα.Ο Marc Anthony είναι ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης της γενιάς του, κάτοχος 4 βραβείων Grammy με πωλήσεις άνω των 10.000.000 albums παγκοσμίως.

Στα πλαίσια του τριήμερου festival «Τοdo Latino Salsa Festival» που θα διεξαχθεί από τις 27 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2009,στο οποίο θα παρελάσουν οι μεγαλύτεροι χορευτές της διεθνούς Salsa σκηνής, ο Μarc Anthony θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για μία βραδιά στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και θα μαγέψει το ελληνικό κοινό με την ανεπανάληπτη και εκρηκτική ερμηνεία του.

27 – 28 – 29 Νοεμβρίου 2009, για τρεις ημέρες στο χώρο του Κλειστού Π. Φαλήρου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει:

  • τους πιο διάσημους χορευτές του κόσμου σε συναρπαστικά shows!
  • μαθήματα χορού για όλα τα επίπεδα!
  • Διαγωνισμό χορού με μεγάλα έπαθλα και happenings!
  • την εκρηκτική συναυλία των La Orquesta Del Solar με τους Luigi Texidor και Frankie Vazquez
  • αξέχαστα parties μέχρι το πρωί στους ρυθμούς των καλύτερων DJs από όλο τον κόσμο!

Η περσινή επιτυχία ήταν μόνο η αρχή!

8000 Salseros δημιούργησαν την εκπληκτική ατμόσφαιρα του 1st Todo Latino Salsa Festival. Τα εντυπωσιακά shows των σημαντικότερων Salsa χορευτών παγκοσμίως, η εμφάνιση των θρυλικών El Gran Combo de Puerto Rico, η αξέχαστη συναυλία των New Swing Sextet, το υψηλό επίπεδο των διαγωνισμών με τα μεγάλα έπαθλα και ο ιδιαίτερος χώρος που φιλοξένησε το festival συγκέντρωσαν τα καλύτερα σχόλια από καλλιτέχνες και θεατές που το ανέδειξαν ως το καλύτερο Salsa Festival.

27 – 28 – 29 Νοεμβρίου 2009
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Τιμές Εισιτηρίων
Gold Pass:
Mέχρι και τις 14 Νοεμβρίου: 230€
Από τις 15 Νοεμβρίου: 260€
Silver Pass:
Mέχρι και τις 14 Νοεμβρίου: 130€
Από τις 15 Νοεμβρίου: 160€
3 Night Pass:
Mέχρι και τις 14 Νοεμβρίου: 210€
Από τις 15 Νοεμβρίου: 240€
Marc Anthony Pass: 110€

Gold Pass: Τριήμερο πάσο για όλα τα μαθήματα, τα shows, τις συναυλίες (συμπεριλαμβανομένης της συναυλίας του Marc Anthony), τα πάρτυ. Οι κάτοχοι Gold Pass εισιτηρίων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

H τιμή του εισιτηρίου αυτού είναι μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου € 230

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι το festival και στην πόρτα η τιμή του εισιτηρίου αυτού θα είναι 260 €

Silver Pass : Τριήμερο πάσο για όλα τα μαθήματα, τα shows, τη συναυλία των La Orquesta Del Solar + guests Luigi Texidor, Frankie Vasquez, τα πάρτυ. Οι κάτοχοι Silver Pass δεν έχουν πρόσβαση στο βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής (στη συναυλία του Marc Anthony και στα πάρτυ της Κυριακής). Οι κάτοχοι Silver Pass εισιτηρίων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

H τιμή του εισιτηρίου αυτού είναι μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου € 130

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι το festival και στην πόρτα η τιμή του εισιτηρίου αυτού θα είναι 160 €

3 Night Pass: Τριήμερο πάσο για όλα τα shows, τις συναυλίες (Marc Anthony, La Orquesta Del Solar + guests Luigi Texidor, Frankie Vasquez), τα πάρτυ. Οι κάτοχοι 3 Night Pass εισιτηρίων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

H τιμή του εισιτηρίου αυτού είναι μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου € 210

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι το festival και στην πόρτα η τιμή του εισιτηρίου αυτού θα είναι 240 €

Marc Anthony Pass: Πάσο για τη συναυλία του Marc Anthony (29/11) και τα πάρτυ που ακολουθούν.

Η τιμή του εισιτηρίου αυτού είναι 110 € και θα είναι διαθέσιμο από 24 Οκτωβρίου

Σημαντικές σημειώσεις:

Δεν απαιτείται επιπρόσθετη εγγραφή για τα μαθήματα. Ο Κάτοχος Gold ή Silver Pass μπορεί να συμμετέχει σε όποια μαθήματα επιθυμεί από τη στιγμή που υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει απαραίτητα θέση στις κερκίδες του σταδίου.

Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).