Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου μαθημάτων ισπανικών μέσα από την ποίηση του τάνγκο, ένας δεύτερος κύκλος έρχεται να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες γνώσεις και να μας οδηγήσει σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο της ισπανικής γλώσσας. Στον δεύτερο κύκλο μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν λίγες βασικές γνώσεις ισπανικών. Οι συναντήσεις αυτές συνδυάζουν τη συστηματική εκμάθηση της γλώσσας με ένα αναπάντεχο και πολύτιμο εργαλείο, την ποίηση του τάνγκο. Με τη βοήθεια της γραμματικής και της συντακτικής ανάλυσης προσεκτικά επιλεγμένων έργων από την πλούσια ανθολογία του τάνγκο, γνωρίζουμε τη δομή αλλά και την «ψυχή» της ισπανικής γλώσσας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Τέσσερις συναντήσεις
Κάθε Τετάρτη 7:00-8:30 μ.μ.
Έναρξη μαθημάτων: Tετάρτη 13.01.16 (και κάθε Τετάρτη έως και τις 3.02.16)

Κόστος: 40
Εγγραφές έως τις 10.01.16

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Marta Silvia Dios Sanz (φιλόλογος Παν/μίου Αθηνών & μεταφράστρια)

Marta Silvia Dios Sanz (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Η Μάρτα Σίλβια Διος Σανς (από το Μπουένος Άιρες), είναι συγγραφέας, μεταφράστρια, και διοργανώτρια σεμιναρίων για την αργεντίνικη λογοτεχνία και την ποίηση του τάνγκο. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει τιμηθεί με λογοτεχνικά βραβεία.


-Floral: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τ. 210 3800070, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., F: Floral Exarhia, www.floralcafe.gr