Στα πλαίσια των έκτακτων σεμιναρίων που οργανώνει το Μεταφραστικό Τμήμα ABANICO, στις 11 Μαρτίου ξεκινάει σεμινάριο-εργαστήριο μετάφρασης με τον τίτλο ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ AΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.

Το σεμινάριο αποτελείται από 14 δίωρα μαθήματα, κάθε Παρασκευή 19.30-21.30 και θα έχει ως αντικείμενό του τη μετάφραση και τη συλλογική επιμέλεια διηγημάτων/αφηγημάτων από Μεξικό, στα ισπανικά αλλά και σε ιθαγενείς γλώσσες (σε αυτή την περίπτωση τα κείμενα θα μεταφρασθούν με βάση την απόδοσή τους στην ισπανική).

Οι συμμετάσχοντες θα πρέπει να έχουν α) επίπεδο γνώσης ισπανικών DELE Superior και β) σπουδές μετάφρασης (πανεπιστημιακές ή εξωπανεπιστημιακές), είτε κάποια εμπειρία μετάφρασης (ερασιτεχνική ή επαγγελματική)

Διδάσκων: Νίκος Πρατσίνης

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στα τηλ. 210.32.51.214 & 215 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Abanico
Κολοκοτρώνη 12, 1ος όρ., Σύνταγμα
Τηλ. 210.32.51.214 & 215,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.abanico.gr