Κάθε Τρίτη, στο El Bandoneón Mate Bar-Cafe η Λατινοαμερικάνικη Ποίηση έχει την τιμητική της. Οι ποιητικές βραδιές στα ελληνικά ή και στα ισπανικά, κάτω από το φως των κεριών και με συνοδευτική μουσική, σίγουρα θα μας δωρίσουν την ευφορία αλλά και την εμπειρία, πώς ένα ποίημα μας διεκδικεί και "κατοικεί" τις καρδιές μας, ενώ το ακούμε από τη φωνή κάποιου, που δεν γνωρίζαμε, μέχρι τη στιγμή αυτή. Το ποίημα δίνει "στίγμα" και πέφτει. Από τη φωνή του άλλου πάνω μας, διαπερνά τη σιωπή μας και φωλιάζει στην καρδιά. Είναι φλόγα, πάθος, όνειρο.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους όσοι τολμούν και ζουν. Από χόμπι, από τρέλα; Όσοι φευγάτοι, φλογάτοι, γάτοι λαχταρούν να μοιράζονται και να ζουν εμπειρίες, θα είναι τα παιδιά της Τρίτης του El Bandoneón Mate Bar-Cafe, Ακάμαντος 11, στο Θησείο. Από τις 20.00 και για όσο οι φωνές αντέχουν...
Ζωή που χαρίζεται, ζωή Θησείο. Δηλώστε συμμετοχή στο αφιέρωμα με το ποίημα που θα διαβάσετε ή επιθυμείτε να απαγγείλετε, το συντομότερο δυνατόν. Η poesía Latina περιμένει.

Από την Τρίτη 20/4 και κάθε Τρίτη στις 20.00.
El Bandoneón Mate Bar-Cafe
Θησείο, Aθήνα
Ακάμαντος 11
210- 347 9196
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: www.avopolis.gr