International Publishers Exhibitions
Autumn 16 International Publishers Exhibition (IPE)

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πλεόν θέμα ημερών και, όπως κάθε χρόνο - έτσι και φέτος, οι International Publishers Exhibitions έρχονται να προσφέρουν στους επαγγελματίες της ξενόγλωσσης διδασκαλίας τα πλεόν απαραίτητα συστατικά για μία επιτυχημένη διδακτική πορεία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΓΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

Η Autumn 16 IPE ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00-18:00, φιλοξενώντας τους κορυφαίους εγχώριους και ξένους εκδοτικούς οίκους και την ολότητα των εξεταστικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Για ένα αποτέλεσμα άρτιο και συμπληρωμένο από κάθε άποψη, την έκθεση βιβλίου θα συνοδεύσουν 43 ομιλίες, σεμινάρια κι εργαστήρια από παγκοσμίως αναγνωρισμένους καθηγητές, συγγραφείς και επιμορφωτές καθηγητών.

Τα “READERS”, αυτό το ακατέργατσο διαμάντι της ξενόγλωσσης διδασκαλίας που αναγνώρίζεται όλο και περισσότερο ως πολύτιμο εργαλείο αυτής, θα λάβουν ειδικό αφιέρωμα μέσω του διαδραστικού πάνελ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00, στην αίθουσα Mycenae, με συντονίστρια την Suzanne Antonaros και με guest speakers την Victoria Boobyer, τον David A. Hill και την Dr. Anne Margaret Smith.

Η είσοδος στην IPE, την κορυφαία διοργάνωση για την ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

International Publishers, Chariton 5, GR 17564 Paleo Faliro, Tel: 211 715 7375 Fax: 211 740 6028
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.ip-exhibitions.eu
facebook.com/IPExhibitions