ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 33rd International Publishers Exhibition
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η 33rd International Publishers Exhibition στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και συγκεντρώνει τους κορυφαίους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους και την ολότητα των εξεταστικών φορέων, φέρνοντάς τους σε επαφή με τους καθηγητές και τους επαγγελματίες της ξενόγλωσσης διδασκαλίας στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ημέρες, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, 10.00 – 18.00 και την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET.

Θεωρώντας επιβεβλημένη την ενημέρωση για τις ραγδαίες και συνεχείς εξελίξεις και αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο, η 33rd IPE θα φιλοξενήσει 30 σεμινάρια και διδακτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους διακεκριμένων εκδοτικών οίκων, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών. Η προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη θα συμπληρωθεί με την διεξαγωγή 2 εργαστηρίων: το πρώτο με θέμα “Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΟΜΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ” από τους Νικόλα Θεοδώρου & Μίνα Καραθανάση Θεοδώρου και το δέυτερο με θέμα “WORDS WORDS WORDS” από την Johanna Stirling.

O ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών θα έχουν το δικό τους βήμα για να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα του χώρου, μέσα από τoν πλέον καθιερωμένο θεσμό της “ομάδας συζήτησης” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, 10.30.

Η είσοδος στην IPE, το κορυφαίο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Βόρεια Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.