Διακεκριμένοι ξένοι και ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι αποτελούν φέτος την έκθεση IP Autumn 13 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια και η έκθεση θα διεξαχθούν πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους και θα διαρκέσουν δύο ημέρες.

Θεσσαλονίκη: 10.00 – 18.00 Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET.

Αθήνα: Σάββατο και Κυριακή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013, 10:00 - 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Αραβικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Κινέζικα βιβλία και μέσα διδασκαλίας. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι μόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από εταιρείες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρων επιμόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.

Η είσοδος στην IPE, το μεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και για ακαδημαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήμια.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη και στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφόρος Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.