Στις 23 Απριλίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το θάνατο του Miguel de Cervantes, συγγραφέα του «Δον Κιχώτη», στην Ισπανία, όπως και σε άλλες χώρες του κόσμου, γιορτάζεται η «ημέρα του βιβλίου». Το Elmundo, λόγω των διακοπών του Πάσχα, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη γιορτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία και θα ανέβαλε τον εορτασμό για αργότερα. Έτσι:
  • Από 27 Απριλίου έως 22 Μαΐου πραγματοποιείται ανταλλαγή βιβλίων. Απελευθερώστε βιβλία που έχετε διαβάσει στα Ισπανικά, Πορτογαλικά, Καταλανικά, Γαλικιανά... «Άφησε ελεύθερο» ένα βιβλίο και πάρε ένα άλλο.
  • 23 Μαΐου, Σάββατο πρωί, 11.00 με 14.00. Στο χώρο του Elmundo διοργανώνουμε έκθεση ισπανικού και πορτογαλικού βιβλίου. Τα βιβλιοπωλεία Kauffmann, Ευσταθιάδης και Νικολόπουλος που θα συμμετάσχουν θα εκθέσουν βιβλία προς πώληση. Έτσι, όλοι θα μπορούμε να έχουμε ένα καινούργιο βιβλίο για παρέα στις καλοκαιρινές μας διακοπές.
  • Για να κάνουμε πιο ευχάριστη την βόλτα σας, δε θα λείπουν το κρασί και τα tapas. Είστε όλοι καλεσμένοι στο Elmundo, το Σάββατο 23 Μαΐου, για να πάρετε... ένα απεριτίφ και ένα βιβλίο στα ισπανικά.
El Mundo
Λεωφ. Συγγρού 9 (μετρό Ακρόπολη) ΤΚ 11743 Αθήνα
τηλ. 210 9246901 – fax 210 9246902
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.