O Δον Κιχώτης μέσα από τα μάτια των παιδιών, από την ομάδα «LovEspain» και το  ΚΔΑΠ «Μικρή Πολιτεία»

Την Τρίτη 21 Αυγούστου υποδεχόμαστε στην Κέρκυρα έναν από τους διασημότερους ήρωες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον «ιππότη» των παιδιών, τον Δον Κιχώτη.

Ο Δον Κιχώτης αποτελεί ένα αριστουργηματικό έργο του γνωστού λογοτέχνη Μιγκέλ ντε Θερβάντες, του οποίου η ιστορία διαδραματίζεται στην Ισπανία. Μαζί με τον Δον Κιχώτη και τους υπόλοιπους ήρωες του έργου πρόκειται να ταξιδέψουμε στην Ισπανία μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων, μουσικών, θεατρικών και εικαστικών. Στο ταξίδι αυτό θα αποκτήσουμε σημαντικές γνώσεις τόσο για τον Δον Κιχώτη όσο και για τον ισπανικό πολιτισμό. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο ΚΔΑΠ «Μικρή Πολιτεία» και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 12 ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τον λόγο ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης. Θα γίνετε συνταξιδιώτες μας;

ΤόποςΚΔΑΠ «Μικρή Πολιτεία», Παλαιόπολης 15 - Φιγαρέτο – Κανόνι

Ημερομηνία: Τρίτη 21 Αυγούστου

Ώρα: 11:00 – 14:00

Κρατήσεις και πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.