Η διεθνής εβδομάδα σέρυ είναι η παγκόσμια γιορτή, αυτού του μοναδικού ενισχυμένου κρασιού από την Ανδαλουσία. Εκατοντάδες εστιατόρια, μπαρ, wine bar, ξενοδοχεία και κάβες σε όλο τον κόσμο οργανώνουν event με θέμα το σέρυ.

Το σέρυ παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή που λέγεται “Sherry Triangle” και περιλαμβάνει τις πόλεις Jerez de la Frontera, El Puerto de Santa Maria και Sanlúcar de Barrameda στην επαρχία του Cádiz, της νοτιοδυτικής Ισπανίας. Η ονομασία προέλευσης DO Jerez-Xérès-Sherry προστατεύεται από το Consejo Regulador του Jerez και είναι η αρχαιότερη ονομασία προέλευσης της Ισπανίας, γιορτάζοντας φέτος τα 80 χρόνια της.

Παρακολουθώντας αυτήν την παγκόσμια τάση το All About Wine και η α&α Oινοχώρος, που αντιπροσωπεύει, για πάνω από 10 χρόνια, τον εμβληματικό οίκο Romate από το Χερέθ, συμμετέχουν στην εβδομάδα σέρυ και σας καλούν να δοκιμάσετε ξηρά και γλυκά σέρυ Romate σε κοκτέιλ, σκέτα ή συνοδευόμενα από tapas στα:

42 Bar Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα
MAKALO Νίκης 23, Αθήνα
MAMA ROUX SOUTH Λαζαράκη 26, Γλυφάδα
NOEL Κολοκοτρώνη 59Β (Στοά Κουρτάκη), Αθήνα

Αναζητήστε τα και στις κάβες
ΑΝΘΙΔΗΣ Λ. Κηφισίας 76, Μαρούσι | Π. Ιωακείμ 45, Κολωνάκι |Γρ. Λαμπράκη 77, Γλυφάδα
KYLIX Καρνεάδου 20 Κολωνάκι
OAK Λ. Κηφισίας 282, Χαλάνδρι

Για περισσότερες πληροφορίες :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/AllAboutWine.gr
https://www.facebook.com/SherryWinesJerez
Twitter @sherrywines #sherryweek
www.isherryweek.com
www.allaboutwine.gr