Μια σειρά μαθημάτων ισπανικής γλώσσας που συνδυάζουν τη συστηματική εκμάθηση της γλώσσας με ένα αναπάντεχο και πολύτικο εργαλείο, την ποίηση του τάνγκο. Με τη βοήθεια της γραμματικής και της συντακτικής ανάλυσης προσεκτικά επιλεγμένων έργων από την πλούσια ανθολογία του τάνγκο, γνωρίζουμε τη δομή αλλά και την «ψυχή» της ισπανικής γλώσσας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα μαθήματα θα γίνονται στα ελληνικά και δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση των ισπανικών. 

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής

Τέσσερις συναντήσεις
Κάθε Πέμπτη 7:00-8:30 μ.μ.
Έναρξη μαθημάτων: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου (και κάθε Πέμπτη έως και τις 3 Δεκεμβρίου)
Κόστος: 40€
Εγγραφές έως την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Marta Silvia Dios Sanz (φιλόλογος Παν/μίου Αθηνών & μεταφράστρια)
Marta Silvia Dios Sanz (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Η Μάρτα Σίλβια Διος Σανς (από το Μπουένος Άιρες), είναι συγγραφέας, μεταφράστρια, και διοργανώτρια σεμιναρίων για την αργεντίνικη λογοτεχνία και την ποίηση του τάνγκο. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει τιμηθεί με διάφορα λογοτεχνικά βραβεία.

-Floral: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τ. 210 3800070, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
F: Floral Exarhia, www.floralcafe.gr