Στο εργαστήρι μαγειρικής του Abanico που πα­ραδίδει η ισπανίδα καθηγήτρια Margarita Barros, οι συμμετέχοντες περνούν 2 ώρες με μυρωδιές, γεύσεις και γνώσεις για την κουλτούρα και τις παραδόσεις της ισπανικής γαστρονομίας. Απευ­θύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να προετοιμάζουν αυτά τα εδέσματα αλλά και σε όσους απλώς επιθυμούν να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυτές τις γεύσεις και την κουλτού­ρα που πλαισιώνει την ισπανική γαστρονομία. Είναι 2 ενδιαφέρουσες, διασκεδαστικές ώρες που καταλήγουν σε γευσιγνωσία. Φέτος, το εργαστή­ρι, θα εστιάσει στην Νότια Ισπανία.



Συνταγές για ρεβύθια, από τον πρώτο κύκλο Κουζίνας του Κάντιθ:
Ρεβύθια Γαδιτάνικα με Σέσκουλα
Panizas με ρεβυθάλευρο

Πληροφορίες:
210.3251214-5
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.abanico.gr