Στο εργαστήρι μαγειρικής του Abanico που παραδίδει η ισπανίδα καθηγήτρια Margarita Barros, οι συμμετέχοντες περνούν 2 ώρες με μυρωδιές, γεύσεις και γνώσεις για την κουλτούρα και τις παραδόσεις της ισπανικής γαστρονομίας. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να προετοιμάζουν αυτά τα εδέσματα αλλά και σε όσους απλώς επιθυμούν να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυτές τις γεύσεις και την κουλτούρα που πλαισιώνει την ισπανική γαστρονομία. Είναι 2 ενδιαφέρουσες, διασκεδαστικές ώρες που καταλήγουν σε γευσιγνωσία. Φέτος, το εργαστήρι, θα εστιάσει στην Νότια Ισπανία.
Συνταγές για ρεβύθια, από τον πρώτο κύκλο Κουζίνας του Κάντιθ:
Ρεβύθια Γαδιτάνικα με Σέσκουλα
Panizas με ρεβυθάλευρο
Πληροφορίες:
210.3251214-5
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.abanico.gr