Αν πρίν από μερικές μέρες ήταν η Πενέλοπε Κρούθ που φλέρταρε σε ένα μπάρ με τον Κρις Νορθ, στο τρέιλερ της ταινίας Sex and the city 2, τώρα είναι ο Χαβιέρ Μπαρντέμ που υποδύεται τον ερωτευμένο με την Τζούλια Ρόμπερτς. Σ’ αυτήν την περίπτωση στην ταινία Come, reza, ama… (eat, pray, love ο προσωρινός "ελληνικός" τίτλος) σκηνοθετημένη από τον Ράιαν Μέρφι, δημιουργό της επιτυχημένης αμερικάνικης σειράς Νιπ/Τακ.

Το σενάριο είναι βασισμένο στην αυτοβιογραφία της Ελίζαμπεθ Γκίλπμερτ. Το βιβλίο εκδόθηκε πρίν από 3 χρόνια στις Ηνωμένες πολιτείες και διηγείται τις εμπειρίες και τη συζυγική δυστυχία της Γκίλμπερτ. Μετά το διαζύγιο, επιχειρεί ένα μακρύ ταξίδι στην Ιταλία την Ινδία και την Ινδονησία. Και εκεί είναι που εισχωρεί η προσωπικότητα του Χαβιέρ Μπαρντέμ. Το μαντέψατε, ερωτεύονται.

Το ταξίδι αρχίζει από την Ιταλία, όπου η πρωταγωνίστρια ανακαλύπτει τις τέρψεις των ζυμαρικών και συνεχίζεται στην Ινδία και στο Μπαλί το σκηνικό του έρωτά της με το Φελίπε, που υποδύεται ο Χαβιέρ Μπαρντέμ.

Πρόκειται για την επιστροφή του Μπαρντέμ στα πλατό, μετά το ατύχημά του στη Βαρκελώνη στα γυρίσματα του Biutiful, του μεξικανού González Iñárritu. Στα γυρίσματα έπαθε μια διπλή δισκοπάθεια που τον ανάγκασε να αναπαυθεί για μήνες.

Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Τζέγκινς, που την περσινή χρονιά ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στη ταινία «ο επισκέπτης» θα ενσαρκώσει τον φίλο της Γκίλμπερτ.

Ο Μπαρντέμ απόκτησε ‘Οσκαρ του δεύτερου ανδρικού ρόλου το 2008 για την ερμηνεία του στο «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» και πέρυσι πρωταγωνίστησε στο «Βίκυ Κριστίνα Μπαρθελόνα» του κινηματογραφιστή Γούντυ Άλλεν.

Στην ταινία – που θα παρουσιαστεί σε πρώτη προβολή στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2010 στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας»- επίσης εμφανίζονται κι άλλα γνωστά πρόσωπα όπως ο Τζέιμς Φράνκο, ο Μπίλλυ Κράνταπ, η Βιόλα Ντέιβις και ο Ρίτσαρντ Τζέκινς.

Πηγές: http://movie-eaters.blogspot.com
http://pelicula-trailer.com
http://www.e-go.gr/cinemag