Το ARROYO NUEVO, στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης γύρω από τις νέες τάσεις που αναπτύσσονται και επικρατούν στο flamenco, φιλοξενεί φέτος 3 νέες χορεύτριες, χορογράφους και δασκάλες χορού που τα τελευταία χρόνια ζουν και εργάζονται στη Σεβίλλη ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται στο διεθνή χώρο. Το νέο πολυπρόσωπο εκπαιδευτικό μοντέλο που προτείνεται, στοχεύει στην ταχύτερη διαμόρφωση του προσωπικού χορευτικού ύφους των μαθητών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/9

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9

 

18.00-19.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Α

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ

 

 

 

18.00-19.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Α

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ

 

 

18.00-19.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Α

ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ

 

 

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ

 

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ

 

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ

 

 

19.00-20.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ

 

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ

ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ

 

 

20.00-21.00

ΕΠΙΠΕΔΟ Β

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ

* Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα, για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων.

*Έναρξη τακτικών μαθημάτων Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Παράλληλα εγκαινιάζεται το “ARROYO más” ένα πρόγραμμα yoga, pilates κ.ά., που στοχεύει στην ισορροπία και την ελαστικότητα του σώματος, συνδυάζεται ιδανικά με τα μαθήματα χορού αλλά λειτουργεί και αυτόνομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ARROYO NUEVO, Χορευτικό εργαστήρι flamenco,

Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ. 210 34 69 575, web site: www.arroyo.gr, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΖΕΣΙΚΑ ΚΑΪΜΠΑΛΗ: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών ξεκινά χορό και σπουδάζει κλασικό μπαλέτο. Σε ηλικία 18 αρχίζει να ασχολείται με το μοντέρνο, το σύγχρονο, τη τζαζ και λίγο αργότερα με το flamenco παρακολουθώντας μαθήματα για 3 χρόνια στη σχολή “La Arachi Cali”.

Το 2004 παράλληλα με τις χορευτικές της δραστηριότητες ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στο Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας. Ακολουθεί η ενασχόληση της με τη φωτογραφία και το  2006 ολοκληρώνει τις σπουδές της στη σχολή Focus. Μιλά άπταιστα 4 γλώσσες αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και αραβικά.

Από το 2006 ασχολείται με το σωματικό θέατρο συμμετέχοντας στην Ομάδα Άτροπος. Το 2009, έχοντας παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια μαθημάτων χορού butoh, με τους Grigory Glazunov y Natalia Zhestovskaya, Katsura Kan, παρουσιάζει τη δουλειά της στην παράσταση “ΚΑΡΜΑ” της ομάδας Άτροπος σε Μυτιλήνη, Αθήνα και Ινδία.

Το 2010 μεταβαίνει στη Σεβίλλη της Ισπανίας όπου ζει τα 7 τελευταία χρόνια, προκειμένου να διευρύνει τους καλλιτεχνικούς της ορίζοντες. Παρακολουθεί μαθήματα flamenco χορού δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους όπως: Andrés Peña, Pilar Ogalla,, Chloé Brulé, Rocio Molina, Marco Flores, Juan Carlos Lerida, Belén Maya, Patricia Guerrero, Alejandro Granados, Manuela Reyes αλλά κυρίως με την Ursula Lopez, Andres Marin καθώς και bata de cola με την Yolanda Heredia. Παρακολουθεί ταυτόχρονα μαθήματα τραγουδιού με τους: Enrique Soto, Rocio Márquez, Segundo Falcon, La Divi.

Από το 2011 παραδίδει σεμιναριακά μαθήματα σε Αθήνα, Ρόδο, Μυτιλήνη κ.α. και λαμβάνει μέρος σε διάφορες flamenco εκδηλώσεις.

Το 2013 συμμετέχει στην παράσταση “Santas de Zurbarán” της διάσημης χορεύτριας Eva Yerbabuena.

Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει χορέψει στη Σεβίλλη σε γνωστά tablaos όπως στο “T de Triana”, “Flamenqueria” και “Caja negra” και στο “TEATRO” στο Mercado de Triana.

Το 2016 παρουσιάζεται στο Tablao “El Quinqué” στην Ronda της Ισπανίας και την ίδια χρονιά ταξιδεύει στην Γενεύη της Ελβετίας όπου δίνει σεμινάρια και χορεύει στο θέατρο “Le Saltimbanque”.

Είναι δασκάλα Vinyasa Yoga και Aerial Yoga με δίπλωμα της Yoga Alliance και το 2016-2017 διδάσκει Hatha-Vinyasa Yoga στην σχολή FlamencoDanza της Ursula και Tamara Lopez στην Σεβίλλη.

Το 2017 αποδέχεται την πρόσκληση του ARROYO NUEVO να εργαστεί ως βασική δασκάλα στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου με τίτλο “PASO FUERTE”.

Βίντεο:

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΔΡΑΓΟΥ – MANDRAGORA: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 4 ετών ξεκινά χορό και σπουδάζει κλασικό μπαλέτο. Σε ηλικία 12 ετών έρχεται σε επαφή με το flamenco και  ολοκληρώνει τις σπουδές της αποκτώντας με διάκριση το δίπλωμα διδασκαλίας της Spanish Dance Society.

Το 2008 παράλληλα με τις χορευτικές της δραστηριότητες αποκτά το δίπλωμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα 4 γλώσσες αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ρώσικα.

Το 2009 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Αθήνα εγκαθίσταται στη Σεβίλλη όπου ζει και εργάζεται για 8 χρόνια. Παρακολουθεί μαθήματα flamenco χορού δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους όπως: Juan de los Reyes, Torombo, Carmen Ledesma, Juana Amaya, Andrés Peña, Pastora Galván, Rafael Campallo, Chloé Brulé, Úrsula López, Leonor Leal, Alicia Márquez, Vicky Barea, Andrés Marín, BelénMaya, Manuela Ríos, Manuela Reyes. Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα flamenco τραγουδιού δίπλα στους José de la Tomasa, Enrique Soto, Rocio Márquez.

Το διάστημα 2011-2017 εργάζεται στη Σεβίλλη ως επαγγελματίας χορεύτρια δασκάλα χορού, ενώ παράλληλα διοργανώνει κύκλους σεμιναριακών μαθημάτων και παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ρωσία.

Το 2013 παρουσιάζει το έργο της “Moiras”, με τη δική της ομάδα “La Rueca” επιχειρώντας μια σύνδεση της ελληνικής μυθολογίας με το flamenco. Το 2014 το έργο ανέβηκε στο θέατρο Virgen de los Reyes της Σεβίλλης.

Το 2013 χορεύει στην παράσταση “Decrecimiento” της ομάδας “La Casa Azul” στο “Festival Alanis Arte” στην Alanis de la Sierra της Ισπανίας, στην παράσταση “De Viajes” της ομάδας “Guillermo Guillen Flamenco Trio” στο φεστιβάλ “No Siesta, Fiesta” στο Tromso της Νορβηγίας.Το 2012-2013 χορεύει στο φεστιβάλ “Del sur al sur” και το 2014 στο “Tempos a Tiempo” στην Πάφο της Κύπρου.

Το 2014 χορεύει στο φεστιβάλ “Brindamos Flamenco” στο Helsinki της Φινλανδίας και την ίδια χρονιά συνεργάζεται με την ομάδα jazz “Marimba plus” στην παράσταση “Infusión Flamenca” στη Μόσχα, και συμμετέχει στην παράσταση “Mirame” στο θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα.

Το 2014 εμφανίζεται στο Tablao Flamenco “El Quinqué” στην Ronda της Ισπανίας.

Στον τομέα της διδασκαλίας δημιουργεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα το “FLAMENCO INTERACTIVE”, που απευθύνεται κυρίως σε μαθητές εκτός Ισπανίας, και στοχεύει στην βαθύτερη κατανόηση του flamenco μέσω μιας ενεργής διαδραστικής συμμετοχής, αντλώντας στοιχεία από την ιστορία του, την ποιητική των τραγουδιών, τη ρυθμική δομή των χορών και τα μουσικά μονοπάτια. Το σύστημα αυτό ενισχύει δυναμικά τη χορευτική αντίληψη των χορευτών στις παραστάσεις. 

Από το 2012 συνεργάζεται σταθερά, σε επίπεδο διδασκαλίας, με διάσημες σχολές όπως Flamenco Center, Jaleo, Lucero, Flamenquería στη Μόσχα της Ρωσίας και στο Cork City της Ιρλανδίας.

Το 2016 εργάζεται στη Fukuoka της Ιαπωνίας παραδίδοντας μαθήματα και χορεύοντας σε παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία.

Το 2017 αποδέχεται την πρόσκληση του ARROYO NUEVO να εργαστεί ως βασική δασκάλα στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου με τίτλο “PASO FUERTE”.

Βίντεο:



ΘΕΤΙΣ ΜΙΣΙΟΥ: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών ξεκινά χορό. Σε ηλικία 14 ετών ασχολείται ήδη ενεργά με το flamenco και 18 ετών μεταβαίνει στη Σεβίλλη  όπου μελετά δίπλα σε σημαντικές προσωπικότητες του χώρου όπως οι: Torombo, Farruca, Pilar la Faraona, Juan de Juan, Marco Jimenez, Farru, Luisa Chicano, Juan de los Reyes, Andres Peña, Rafael Campallo, Adela Campallo,Saray de los Reyes, Pili Ortega, Manuela Rios, Manuela Reyes (Manton), Angeles Gabaldon, Alicia Marquez (Bata de cola). Δίπλα σε πιο σύγχρονους χορευτές και χορογράφους όπως: Andres Marin, Ursula Lopez, Belen Maya, Leonor Leal, Patricia Guerrero, Ana Morales, Monica Iglesias(Castañuelas). Επίσης στη Μαδρίτη παρακολουθεί μαθήματα με τους: Alfonso Losa, Maria Torres(Palillos), Marco Flores, Jesus Fernandez, David Paniagua, Alejandro Granados.

Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα flamenco τραγουδιού δίπλα στους José de la Tomasa, Enrique Soto, Rocio Márquez, Eva la Lebri, David Hornillo.

Το 2009 παράλληλα με τις χορευτικές της δραστηριότητες αποφοιτά από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού flamenco, με έδρα την Ισπανία. Δέχεται πολλές προτάσεις και ταξιδεύει σε πολλά μέρη του κόσμου παραδίδοντας σεμιναριακά μαθήματα. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες πόλεις όπου έχει διδάξει: Tokyo, Istanbul, Cork, Oslo αλλά και Αθήνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο κ.α. 

Χορεύει εντός και εκτός Ισπανίας σε tablaos, θεατρικές και μουσικές σκηνές αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία. Ενδεικτικά αναφέρονται: Caja Negra, Quinqué,T de Triana, Bar Sol, Madriguera De Mai, Casa  Ensambla, Cien Fuegos,Chandelier, Art Gallery, Χυτήριο, Athenaeum Κελάρι, Αυλαία, Σπίτι Art Bar, κ.ά.                      Εμφανίζεται σε διάφορα flamenco φεστιβάλ και διοργανώσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου όπως: Pera Flamenco Festival (Istanbul 2017), Peña Cultural Pata Negra (Γερμανία, Βερολίνο 2017), Concurso Aniya la Gitana De Ronda (Ανδαλουσία 2017), Zambomba (Αθήνα 2016), σε διάφορες πόλεις της Ιαπωνίας (2015), Sample Studios (Cork, Ιρλανδία 2014), CAK Afrikansk Kulturinstitutt (Oslo, Νορβηγία 2013), Φεστιβάλ Χανίων 2013, Πάφου 2012, Nice Γαλλία 2012.

Συνεργάζεται με καλλιτέχνες από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου και της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με Βαγγέλη Γερμανό, Αθηναϊς Cultural Center (Αθήνα 2017).

Το 2017 αποδέχεται την πρόσκληση του ARROYO NUEVO να εργαστεί ως βασική δασκάλα στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου με τίτλο “PASO FUERTE”.

Βίντεο: