Ομάδα Χορού Flamenco Θεσσαλίας «Las Flamencas Del Campo»

Από το 2011 μέχρι το 2014 όπου αναγκαστικά έπρεπε να διακόψει λόγω τραυματισμού, η Ισαβέλλα Γαλαίου δίδασκε και χόρευε διαρκώς στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα, στον Βόλο, στην Καρδίτσα και στην Λάρισα, στα πλαίσια της εκπαίδευσης και της διάδοσης της αυθεντικής μορφής της τέχνης του flamenco.

Όραμα της ήταν να δημιουργήσει μία ομάδα χορού flamenco, τις Flamencas del Campo (οι φλαμένκας του κάμπου), με στόχο την ανάπτυξη της διάδοσης της τέχνης και της συνεργασίας σχολών και μαθητών της Θεσσαλίας σε μία κοινή δράση.

Συνοδοιπόροι της σε αυτό το όραμα είναι η καθηγήτρια ισπανικών στα Τρίκαλα, Γιάννα Τέγου, η οποία από την αρχή έδειξε πίστη και αφοσίωση στην τέχνη και τον τρόπο της Ισαβέλλας και η Ντέπυ Ρόζου, η οποία με την αγάπη της και την καλλιτεχνική ηθική της, αναλαμβάνει να φιλοξενήσει στην σχολή της “Επί Σκηνής” στα Τρίκαλα την διδασκαλία και την οργάνωση της ομάδας αποκλειστικά.

Η σχολή χορού “Επί Σκηνής” υποστηρίζεται από την Compania Flamenca Sentimientos.

Σας προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας, να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή του flamenco. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη εμπειρία, η εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει από την αρχή. Οι μαθητές των σχολών που θα συνεργαστούν μαζί μας, θα έχουν έκπτωση στα δίδακτρα και υποστήριξη και συνεργασία σε ότι αφορά μαθήματα και εμφανίσεις flamenco της ομάδας στις σχολικές τους παραστάσεις αλλά και σε παραστάσεις της Compania Flamenca Sentimientos στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Το ετήσιο πρόγραμμα και η δράση της ομάδας θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, στην πρώτη διδασκαλία.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην σχολή χορού “Επί Σκηνής” στα Τρίκαλα, Υψηλάντου 23.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Ντέπυ Ρόζου στο 2431101814

Σας ευχαριστούμε πολύ.... οι φλαμένκας του κάμπου ετοιμάζονται ....!