Στα πλαίσια της πρωτοποριακής λειτουργίας του, το ARROYO NUEVO ξεκινά φέτος μια μόνιμη συνεργασία με χορευτές, δασκάλους και μουσικούς διεθνούς καριέρας από τη Σεβίλλη.

Ο Ιάσονας Δαμιανός, ένας ταλαντούχος χορευτής που ξεπήδησε από τις τάξεις του ARROYO NUEVO και έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή διεθνή καριέρα, επιστρέφει από τη Σεβίλλη όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια, για να διδάξει και να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους μαθητές του χορευτικού εργαστηρίου. 

Η Elena Ollero, μια δυναμική χορεύτρια από τη Σεβίλλη, συνεργάτης και παρτενέρ του Ιάσονα Δαμιανού, είναι η πρώτη ισπανίδα χορεύτρια που έρχεται στη χώρα μας για να διδάξει flamenco, σε ετήσιο κύκλο μαθημάτων.

Ο Γιώργος Κάραλης, ένας εξαιρετικός Έλληνας κιθαρίστας, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του και έντονη δραστηριότητα στο διεθνή χώρο, που ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στη Σεβίλλη, θα συνοδεύει με την κιθάρα του τα μαθήματα των σπουδαίων χορευτών.

Η χορογράφος Βικτώρια Κόκκιζα και ο κιθαρίστας Roland Hoffmann που αποτελούν το βασικό κορμό του χορευτικού εργαστηρίου ARROYO NUEVO, καλωσορίζουν τους νέους συνεργάτες και προσβλέπουν σε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και μια δημιουργική συνεργασία.

Σταύρος Λίτινας Χορευτής - Χορογράφος Καλλιτεχνικός Διευθυντής

ΤΗΛ: 210 3469575, 6932763305
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.arroyo.gr