Ακολουθώντας την κυκλοφορία του τελευταίου του single La Luz”, o Κολομβιανός pop-rock star Juanes, χρησιμοποίησε τα social media για να αποκαλύψει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ του.

Ο βραβευμένος 2 φορές με GRAMMY και 19 φορές με LATIN GRAMMY κυκλοφόρησε τα νέα στους 15+ εκατομμύρια fans του, ανεβάζοντας post στο Facebook και κάνοντας Tweet.

O Juanes έγραψε τους στίχους και την μουσική στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ Loco De Amor”, ενώ είναι το πρώτο Ισπανόφωνο άλμπουμ που έχει κάνει την παραγωγή ο Steve Lillywhite (U2, Killers, The Rolling Stones, etc).

Tο νέο single του Juanes "La Luz" (To Φως) κυκλοφόρησε λίγο μετά τις γιορτές και χαιρετίστηκε ως “δυναμικό, ελκυστικό, κολλητικό και συναρπαστικό” ενώ παράλληλα σκαρφάλωνε με γρήγορους ρυθμούς στα charts. Αυτό το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Juanes "Loco de Amor" έχει ήδη ορίσει τα airplay sets αφού έκανε το ντεμπούτο του στο #1 στην Κολομβία και τώρα σκαρφαλώνει γοργά στο Latin Airplay chart του Billboard στις Η.Π.Α.

Δείτε το video εδώ:

Το “La Luz” είναι ένα προωθητικό fusion από Colombian Cumbia, EDM και Alternative Latin Rock, που ‘συλλαμβάνει’ την νυχτερινή αποπλάνηση. Με περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια views ήδη, το πρόσφατο video του “La Luz” βρίσκει τον Juanes να παρασύρει τους θεατές σε ένα χαρούμενο street party στην παλιά πόλη Cartagena, όταν σβήνουν τα φώτα.

Σχετικά με τον Juanes

Με έξι άλμπουμ στο ενεργητικό του και πολυπλατινένιες πωλήσεις περισσοτέρων από 15 εκατομμύρια δίσκων, ο Juanes είναι ο κορυφαίος Ισπανόφωνος rock καλλιτέχνης. Βραβευμένος 2 φορές με GRAMMY και 19 φορές με LATIN GRAMMY, με οκτώ #1 singles στο Hot Latin Songs Chart του Billboard χαιρετίστηκε σαν ‘ο παθιασμένος ποιητής….ο πιο hot τραγουδιστής/συνθέτης της Λατινικής Αμερικής’ από τους New York Times. Η αφοσίωση του Κολομβιανού superstar στον διεθνή ακτιβισμό, εκτείνεται πολύ πέρα από τους εκφραστικούς στίχους του, και τον παρατηρούμε στο ευρύ φάσμα της φιλανθρωπικής του προσφοράς στον δικό του οργανισμό Mi Sangre Foundation και στον οργανισμού Paz Sin Fronteras (Peace Without Borders) του οποίου υπήρξε συνιδρυτής, η οποία χρησιμοποιεί τη μουσική για να ενώσει πληθυσμούς ανεξαρτήτως πολιτικών ή γεωγραφικών διαχωρισμών και υποστηρίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της ειρήνης.