Στις 18 Μαΐου, το  Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Ισπανικής Πρεσβείας  στην Αθήνα, σε συνεργασία με το  ICEX Spain Trade and Investment, διοργάνωσε Τεχνική Ημερίδα  σχετικά με τον Τομέα Διαχείρισης Αποβλήτων στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια του πρωϊνού, πραγματοποιήθηκαν  παρουσιάσεις  από   εκπροσώπους  των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς  και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπως επίσης και  της Ευρωπαϊκής Τράπεζας  Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), σχετικά με τα  μελλοντικά έργα, τα οποία αφορούν  τον  τομέα των αποβλήτων στην  Ελλάδα.

Μετά τους έλληνες ομιλητές, επτά ισπανικές επιχειρήσεις ,  παρουσίασαν τις εταιρείες τους: AECOM INOCSA, S.L.U., CONTENUR, S.L., DITECSA, EDIFESA, MASIAS RECYCLING, TAIM WESER S.A. και TRAINALBA S.L. Μεταξύ των 56 συμμετεχόντων, που  παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις,  υπήρχαν τόσο οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι των ελληνικών αρχών όσο και διάφορες εταιρείες σχετικές με  τομέα.

Το απόγευμα, η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια σειρά συναντήσεων Β2Β μεταξύ των ισπανικών εταιρειών και των ελλήνων εκπροσώπων  του τομέα.

Πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα:  Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Ισπανικής Πρεσβείας  στην Αθήνα, Βασιλέως Κωνσταντίνου 44 – 11635 Αθήνα. Tηl. 210 7246980 -210 7248984.  Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.